Ana Sayfa / Kafeterya Açmak / Kahve Demleyiciler
Chemex Kahve Demleyiciler
Chemex Kahve Demleyiciler

Kahve Demleyiciler

Tam bir filtre kahve tutkunu olabilirsiniz. Artık filtre kahve için makine almanız gerekmiyor. Cafemarkt kahve demleyiciler ile kısa sürede elektriğe ihtiyaç duymadan filtre kahve keyfi yaşayabilirsiniz. Kahve demleyiciler yani chemex çeşitleri sadece evler için değil cafe, restoran ve oteller için de oldukça şık bir seçenek. Bu günlerde de popüler. O halde kısaca bahsedelim.

Chemex Kahve Demleyici Nedir?

Chemex filtre kahve kağıdı ya da metal filtreler yardımıyla filtre kahve demlemenize olanak sağlayan kahve demleyicilerdir. Bu tip kahve demeyiciler aslında müşteriler tarafından da tercih edilmekte. Hem şık sunumları ilgi uyandırıyor hem de sadece size özel taze kahve fikri cezbediyor.

Chemex kahve demleyiciler için genellikle ahşap sunum altlıkları tercih ediliyor. Tepsi görevi gören bu ahşap sunumluklar kişi sayısına göre fincan, bir adet şekerlik ve kahve demleyici için bir bölme barındırıyor. Bu sayede kahve sunumunuzu servis yaparken kayma olasılığı olmuyor. Duruma göre yanmaz kaplamalı modelleri tercih edebilir ya da zevkinize göre istediğiniz ağaçtan imal ettirebilirsiniz.

Chemex Kahve Demleyiciler
Chemex Kahve Demleyiciler

Cafemarkt butik tasarım ahşap ürünleri siz alıcıların zevklerine göre imal etmekte ve satmaktadı. Detaylı bilgi ve gerekli sayılar için ofisimiz ile görüşerek net bilgi alabilirsiniz.

Kahve demleyiciler ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da 0850 811 12 23 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Kahve konulu diğer yazılarımıza ulaşmak için burayı tıklayın.