Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Cafemarkt Porterra Porselen ve Fazlası
Porterra porselen
Porterra porselen

Cafemarkt Porterra Porselen ve Fazlası

Cafemarkt Porterra Porselen ve Diğer Satışını Yaptığı Porselen Markaları

Cafemarkt olarak 10 yıla yakın tecrübe ile endüstriyel mutfaklar için porselen üretimi yapmaktayız. Butik olarak tasarladığımız porselenleri üreterek butik porselen satışını online olarak www.cafemarkt.com sitemizden ve Eminönü mağazamızdan yapmaktayız. Butik olarak tasarladığımız ve üretimini yaptığımız Porterra porselen dışında Porland porselen, Kütahya Porselen, Churchill porselen, Güral porselen markalarının da porselen ürün satışlarını yapmaktayız. Porterra porselen olarak cafe, otel, restoran gibi endüstriyel mutfakların kullanımına uygun beyaz porselenler dışında dekorlu ürünler de üretmekte ve satışını yapmaktayız. Üretim ile ilgili vidyolarımıza ulaşmak için tıklayınız. Beyaz Porselen Ürün Yelpazesi Porselen beyaz ürün yelpazemizde porselen kahvaltı tabağı, porselen tabldot, porselen bölmeli tabak, porselen yemek tabağı, porselen makarna tabağı, porselen salata tabağı, porselen noodle kase,porselen kayık tabak, porselen kase, porselen servis tabağı, porselen çukur tabak, porselen konsume kase, porselen joker kase, porselen kahvedanlık, porselen demlik, porselen pot, porselen çorbalık, porselen şekerlik, porselen kahve fincanı, porselen kupa, porselen çay fincanı, porselen fondü seti,  porselen sütlük, porselen çay tabağı, porselen küllük,  porselen tuzluk, porselen biberlik, porselen kürdanlık, porselen sosluk, porselen yumurtalık, porselen peçetelik, porselen sos tabağı, porselen meze tabağı, porselen fırın kapları, porselen bölmeli fırın kapları bulunmaktadır.

Dekorlu  Porselen Ürünler ve Porselen Logo Çalışmaları

Porterra porselen beyaz tasarım porselenleri dışında dekorlu ürünler de üretmektedir. Dekorlu porselen demlikler ve özel tasarım porselen olarak çalışılmış “Saray Zamanı” serisi ince porselen kahve fincanı takımları üretimi yapmaktadır. Porterra Saray Zamanı serisi ince porselen olarak üretilir ve tamamen el ile dekorlanmıştır. Porterra Saray Zamanı serisi porselen ürünler ahşap kutusu ile birliktedir. Cafemarkt ayrıca istekler doğrultusunda müşterilerinin logolarını da porselen ürünler üzerine çalışmaktadır.

Cafemarkt da Porselen Fiyatları

Porterra porselen butik porselen fiyatları olarak pek çok yerde bulamayacağınız yüksek iskontolu butik porselen fiyatlarına sahiptir. Cafemarkt şirket olarak müşteri memnuniyetini esas alır. Kendi üretimi olan Porterra porselen dışında bayisi olduğu Porland porselen fiyatarı, Kütahya porselen fiyatları, Hisar porselen fiyatları, Churchill porselen fiyatları, Güral porselen fiyatları içinde yüksek iskontolu satışlar yapmaktadır. Cafemarkt Cafe, restoran ve otel gibi büyük işletmelerin porselen satın almadan önce 0212 514 51 18 nolu telefon numaramızdan veya info@cafemarkt.com mail adresinden irtibat kurarak ücretsiz fiyat teklif talebinde bulunmaları nı tavsiye eder.

Porterra porselen
Porterra porselen