|

Cinoart Otomatik Tamper ile Saniyeler İçerisinde Lezzetli Kahveler

Tamper, öğütülmüş kahvenin sıkıştırılıp kahve makinesine uygun hale gelmesini sağlayan kahve ekipmanıdır. Öğütülmüş kahve makinesi tamperin içerisinde sıkıştırılarak demlenmeye hazır hale gelir. Temperleme baristaların en sık yaptığı işlemlerdendir. Manuel olarak zaman alan bu işlem Cinoart otomatik tamper hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf etmenizi sağlar.

Şık ve ergonomik yapıda olan Cinoart otomatik tamperi işletmelerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Basit kullanımlı makinede 3 farklı program bulunmaktadır. Kahveniz için en uygun programı seçerek saniyeler içerisinde rahatlıkla temperleme yapabilirsiniz.

Otomatik tamperler günümüzde yoğun kahvecilerde zaruri bir ihtiyaç haline gelmiştir. İnsan hatalarını en aza indirgemek hem müşteri memnuniyetini sağlar hem de iş gücünden tasarruf etmenizi kolaylaştırır.

Temperleme genellikle geleneksel kahve makinelerinin kaşıkları içerisinde yapılır ve hemen sonrasında makinede demlenmesi için işlem yapılır. Manuel olarak temperleme yaparken aynı standardı yakalamak zor olabilir. Farklı baskılamalar kahvenin tadına etki eder ve standart bir tat yakalayamayabilirsiniz.

Cinoart otomatik tamper işletmenizde kim hangi saatte çalışırsa çalışsın herkesin aynı lezzette kahve yapmasını kolaylaştırır. Aynı zamanda kahvenizin yanlış temperlenmesini ya da çöpe atılma gibi durumları ortadan kalkar. Böylece müşteri devamlılığınız yüksek derecede artacaktır.

 

Kahvenizi çok temperlerseniz su tanecikler arasında geçemeyecektir. Aksi durumda yani yeterli temperlemeyi yapmazsanız bu sefer de akış yine hızlanacaktır. Bu sebeple doğru temperleme kahve keyfinizin en önemli adımlarından biridir.

Cinoart otomatik tamper otmatik tamper aynı zamanda kahve yapımı ve servis hızını da inanılmaz derecede artırır. Tek insanın uzun sürede yapabileceği temperlemeyi dakikalar içinde yapabilirsiniz.

Cinoart Otomatik Tamper Nasıl Çalışır?

Cinoart otomatik tamperin çalışması için içerisinde herhangi bir tuşu yoktur. Temperleme yapan kısma metal bir yüzey yaklaştırdığınızda mıknatısı sayesinde orta kısım aşağıya iner.

Metal olmayan yüzey makineyi çalıştırmadığı için güvenle kullanabilirsiniz. El ya da parmak sıkışması gibi bir durum söz konusu değildir.

Cinoart otomatik tamperin dijital ekranı sayesinde 2-32 kg arası tamper basıncı ayarlayabilirsiniz. 10, 20, 30 kg’lık programlardan seçiminizi yaparak uygun sıkıştırma yapmanız mümkündür. Dijital ekranın kullanımı oldukça kolaydır.

Kahve makinesi kaşıkları farklı boyutlarda olabilir. Cinoart otomatik tamper tam sıkıştırma için her boyuta uyarlanabilir. İçerisinden çıkan alyan sayesinde yükseklik ve genişlik ayarlayabilirsiniz.

Kahve dükkanlarınız için vazgeçilmez hale gelecek otomatik tamperlere internet sitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz.

Ürün hakkında detaylı bilgi için ilgili videomuzu izleyebilirsiniz.

2023 kahve trendleri hakkındaki blog yazımızı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/2023-kahve-trendleri-ve-ekipmanlari/

 

Cinoart Otomatik Tamper Satın Al!

Similar Posts