|

Çay Kazanları ile İşletmelerde Sınırsız Taze Çay

Çay ülkemizde ve dünyada en çok tüketilen sıcak içeceklerin başında gelir. Kahvaltı sofraları, sosyal alanlar, aile gezileri gibi başlıca etkinliklerin eşlikçisi olan çayın tiryakisi de oldukça fazladır. Küçük çay ocakları yıllar önceden gelen gelenekleri sürdürmeye devam etmektedir. İşletmeler kaliteli çay kazanları sayesinde hem kazanç sağlar hem de çay severlerin beğenisini kazanır.

Büyük otel mutfaklarından en küçük çay ocaklarına kadar tüm işletmelerde çay kazanı bulunur. Hem personel hem müşteri için gerekli olan kazanların onlarca çeşidi bulunur.

çay kazanları

Çay Kazanı Modelleri

Çay kazanları yoğun işletmeler için oldukça uygun ekipmanlardır. Seri ve yoğun servis yapabilmenizi sağlar. Tek demlikten 6 demliğe kadar kapasiteye sahip kazanlar bulunmaktadır. Çeşitli renk, model ve kapasiteleri inceleyerek size en uygun makineyi satın alabilirsiniz.

Endüstriyel çay kazanları bakır, çelik ya da diğer malzemelerden üretilebilir. Sağlığa zararlı olmayan materyaller sıvıya ve sıcağa dayanıklı olarak dizayn edilmektedir. Birçok markada birçok model çay kazanı mevcuttur. Hepsinin ortak özelliği seri olarak çay demleyip servis edebilmenizi sağlamaktır.

Elektrikli çay kazanlarının kullanımı oldukça kolaydır. Fişe takıp, temizliğini yapıp çayı demlemeniz yeterlidir. Demliklerin altında bulunan hazneler suyu daima sıcak tuttuğu için çayı her an servis etmeniz mümkün olmaktadır. Gazlı modellerde ise haznenin yanında gazlı bir ocak bulunmaktadır. Bu sayede demlenen çayınızı sıcak tutabilirsiniz.

Çay ocağı kazanı modelleri açık büfe ve self servis için de oldukça uygundur. Misafirleriniz dilediği zaman kendi içeceğini rahatlıkla alabilir. Kolay taşınabilen ısınmaz saplı demlikler ve sıcak su musluğu çay kazanlarının  herkes tarafından kullanılmasını kolaylaştırır. Kazanlar sayesinde hem iş gücünden hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

çay kazanları

Çay Kazanları Fiyatları

Remta çay kazanı ve Meşale çay kazanı en çok tercih edilen markalar arasındadır. Hem satış sonrası hem de ürün desteği konusunda olumlu yorumlar alan markaları internet sitemizden inceleyebilirsiniz. Çay kazanı fiyatları da kazancına ve kalitesine bakıldığında oldukça uygundur.

Günde yüzlerce çay satmanızı sağlayan çay kazanları hakkında detaylı bilgi ve işletmeleriniz için danışmanlık almak için 0850 811 12 23 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Dünyanın dört bir yanına gönderim sağlayan lider firma Cafemarkt tecrübeli satış ekibiyle tüm işletmeleriniz için hizmet veriyor. Endüstriyel çay kazanları ve profesyonel mutfak ekipmanları için online alışverişin tek adresi cafemarkt.com

Kafe açmak için yararlanabileceğiniz ipuçlarını incelemek için linkteki yazıyı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/cafe-acmak-icin-yararlanabileceginiz-ipucu/

Çay Kazanı Satın Al

Similar Posts