| |

İşletmelerde Buz Makinelerinin Pratik Kullanımı

Buz makineleri soğuk içecek servisi yapan tüm işletmelerin ihtiyacı olan bir ekipmandır. Günde 12 kilogramdan 1000 kilograma kadar buz yapabilen makineler mevcuttur. İster küçük bir işletmeniz olsun ister büyük bir otel barınız olsun ihtiyacınız olan tüm buz makinelerini cafemarkt.com’dan online satın alabilirsiniz.

Buz yapma makinesi sayesinde gurme, küp, kuru ya da kar buz yapabilirsiniz. Buz makinesi olmayan fakat buz ihtiyacı olan işletmeler dışarıdan buz satın almak zorunda kalırlar. Bu hem maliyet hem de devamlılık açısından zararlıdır. Buz makinesi sahibi olarak ihtiyacınız olan her zaman yedek buza sahip olabilirsiniz.

Kuru buz günümüzde mutfakta ve barlarda sıkça kullanılmaktadır. Taşınması gereken gıdaları soğuk tutmakta ya da ürünleri dondurmakta kullanılan kuru buz genellikle dışarıdan temin edilir. Kuru buz makinesi satın alarak tedarikçi olabilir ya da işletmenizde kendi kuru buzunuzu yapabilirsiniz.

Endüstriyel buz makinesi modelleri arasında en çok tercih edilenler küp buz makineleridir. Küp şeklinde olan buz tüm içecek satan işletmelerde en çok kullanılan çeşittir. Sürekli olarak buz kullanılan işletmeler kesintisiz buz üretimi yapmak durumunda olabilir. Bu ihtiyacı karşılayacak kaliteli bir buz makinesi bütçenize ve zamanınıza olumlu etki edecektir.

En Kaliteli Buz Makineleri

Barline ve Öztiryakiler buz makinesi modelleri en çok tercih edilen markalar arasındadır. Buz üretme makinesi üretiminde profesyonel olan bu markalar hazneli veya haznesiz ürünleri kullanıcıya sunar. Hazneli buz makinelerinde üretilen buz haznede toplanır ve kullanılana kadar muhafaza edilir. Haznesiz makinelerde ise üretildiğinde kullanılması ya da başka bir yerde saklanması gerekir.

Paslanmaz çelik dayanıklı ekipmanlar sayesinde buz makinenizi senelerce güvenle kullanabilirsiniz. Kapasitesine göre boyutu da büyüyebilen ekipmanlarda makineyi nereye koyduğunuz da önemlidir. Hem ulaşılabilirlik olarak hem de görüntü olarak doğru konumlandırma yapmanız işinizi pratikleştirecektir.

Buz makinelerinin kurulum ve kullanımı da oldukça kolaydır. Satın aldığınız buz makinesi markasının teknik servisi makinenizi kısa zamanda kurarak kullanıma uygun hale getirir. Tüm bu aşamalarda hizmetinizde olan cafemarkt.com satın aldıktan sonra da ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.

Endüstriyel mutfak ekipmanlarınızı satın alırken herhangi bir soru veya sorununuzda 0850 811 12 23 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz. 200’ün üstünde profesyonel markayla işbirliği yapan lider firma Cafemarkt tüm ekipmanlarını dünyanın dört bir yanına göndermektedir.

Buz makinesi alırken dikkat etmeniz gereken 5 unsur için linkteki blog yazımızı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/buz-makinesi-alirken-dikkat-etmeniz-gerekenler/

Buz Makinesi Satın Al

Similar Posts