Lezzetin Fırından Doğuşu! Sırlarıyla Pizza Fırını Teknolojisi

Pizza dünyada en çok tüketilen lezzetli yiyeceklerin başında gelir. Onlarca malzemeden yüzlerce çeşidi yapılan lezzetli hamuru en iyi şekilde pişirmek için özel olarak üretilen pizza fırınlarını inceleyeceğimiz yazımızı okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Pizza Fırını Modelleri

Pizza fırınları elektrikli, doğalgazlı, konveryörlü ve taş taban gibi çeşitleri ile dikkatleri çeker. İhtiyaca ve kullanılacağı yere göre seçim yapmanız en üst derece verimi almanızı sağlar.

Elektrikli Pizza Fırınları

En çok tercih edilen modellerden biri de elektrikli pizza fırınlarıdır. Ergonomik fırınlar 2 pizzadan 18 pizzaya kadar pişirme yapabilir. Küçük mutfaklar için uygun fırınlar ile gün içinde yüzlerce pizza pişirebilirsiniz. Dilim pizzacılar ve yoğun dükkanlar tarafından sıkça tercih edilen bir modeldir.

pizza fırını

Doğalgazlı Pizza Fırınları

Doğalgazlı modeller döner tabanlı, ev tipi ya da elektrikli modeller gibi ergonomik olabilir. Taş tabanlı pizza fırınları sadece fırın ürünü pişiren restoranların tercihi olmaktadır. Taş taban hamura ayrı bir lezzet ve çıtırlık katar. Direkt ateşte pişme etkisi yaratan fırınlar elektrikli fırınlara göre daha az kapasiteye sahip olsa bile lezzet bakımından pizzaya fark katmaktadır.

Konveyörlü Pizza Fırınları

Konveyörlü fırınlar ürünleri hem hızlı hem de homojen bir şekilde pişirebildiği için hacimli işletmeler tarafından tercih edilir.  Bu fırınlar sıcaklığı türbin veya pervane vasıtasıyla hareket ettirerek veya döndürerek ısının daha etken hale getirilmesi sağlar. Böylelikle doğrudan ısıtmalı fırınlarda olduğu gibi sürekli olan ve ekonomik olmayan hava akımı önlenmiş olur.

Ev Tipi Pizza Fırınları

Pizza keyfini artık bahçelerinizde de yapabilirsiniz. Ev tipi pizza fırınları ile damak zevkinize uygun pizzalar hazırlayarak restoran kalitesinde pişirebilirsiniz. Çeşitli renk seçenekleri bulunan ev tipi pizza fırınları odunlu ya da gazlı olabilir. Emniyet ventilli modellerin içi paslanmaz çelikten ürüetilmiştir. Kolay temizlenebilir ev tipi pizza fırınlarını düzenli bakım sayesinde yıllar boyu keyifle kullanabilirsiniz.

pizza fırını

Fırında Ekmek Pizza Nasıl Yapılır?

Fırında ekmek pizza, fırında bayat ekmek pizza gibi birçok değerlendirme yemeği yapılabilir. Bayatlamış ekmeklerinizi evdeki malzemelerinizle değerlendirmek için üretilmiş tariflerin yapımı oldukça kolaydır.

Fırın tepside pizza yapmak için pizza hamuru tarifleri ve yaratıcılığız yeterli! Buzdolabınızdaki peynirler, şarküteri ürünler ve sebzeler ile harikalar yaratabilirsiniz.

pizza fırını

Pizza Fırını Fiyatları

Dünyanın dört bir yanında bulunan ve pizza satışı yapan dükkanların sahip olmak isteyeceği tüm pizza fırını modellerine cafemarkt.com’dan ulaşabilirsiniz. Dünyanın neresinde olursanız olun ulaşabileceğiniz danışmanlık desteği ve uygun fiyat seçenekleri için telefon numaramız; 0850 811 12 232

Pizza fırın fiyatlarını incelemek, kampanyalardan yararlanmak ve işletmeleriniz için en doğru seçimi yapmak için bize ulaşın.

Ev tipi pizza fırınları ile ilgili detaylı bilgi almak için diğer blog yazımızı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/ev-tipi-pizza-firini-ile-evlerde-ziyafet-var/

Pizza Fırını Satın Al!

 

Similar Posts