| |

Ev Tipi Pizza Fırını ile Evlerde Ziyafet Var!

Bahar ve yaz aylarında bahçelerde yapılan davetler ve kalabalık yemekler keyif aldığımız etkinliklerdir. Bahçe davetlerinde genellikle barbekü ve mangal kullanımı tercih edilir. Et, tavuk ve balık gibi yiyeceklerin servis edildiği davetlere ev tipi pizza fırını modelleri yenilik getiriyor. Davetlerinizde pizza, pide ya da lahmacun gibi fırın ürünleri servis etmenizi sağlayan fırınlar restoran lezzetini de evlerinize getiriyor.

Taş Tabanlı Ev Tipi Pizza Fırını

klasik fırınlardan farklı olarak taş tabana sahip fırınların sıcaklığı 400 dereceye kadar çıkabilir. Pişirilen ürüne göre doğru ısı ile ideal sıcaklık ayarlandığında çıtır çıtır ve lezzetli ürünler ortaya çıkar. Genellikle restoran ve kafelerde tüketilen pizza, pide ve lahmacun gibi fırın ürünlerini aynı kalitede evlerde pişirmenizi sağlayan ev tipi pizza fırınını odun, lpg ya da doğalgaz ile çalıştırabilirsiniz. Evlerinizin uygunluğuna göre doğru enerji kaynağına karar vermeniz kullanımı kolaylaştıracaktır.

ev tipi pizza fırını

Bol malzemeli güzel pişmiş bir pizzayı sıcacık bir şekilde sunmak için restoranlara ihtiyacınız yok. Pizza fırınlarını evinize uygun hale getiren markalar sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz bir fırına sahip olmanız mümkün!

Ev tipi pizza fırını modelleri renk seçenekleriyle de dikkat çeker. Kırmızı, turuncu ve siyah gibi seçenekler sayesinde dekorasyonunuza uygun fırını tercih edebilirsiniz.

Basit bir tarifi güzel bir yemeğe çevirebilmek için kaliteli pişirme ekipmanları size destek olur. Bahçe tipi fırınlar, mangal ve barbeküler bu pişirme ekipmanları arasında en çok tercih edilenlerdir.

Pizza fırınları boyut ve ağırlık olarak rahatlıkla kurup taşıyabileceğiniz özelliktedir. Özel üretilmiş ayakları sayesinde boyunuza yüksek seviyede kullanabilirsiniz.

ev tipi pizza fırını

Sadece cafemarkt.com’un satışını yaptığı ev tipi pizza fırını modellerini internet sitemiz üzerinden online satın alabilirsiniz.

Ev yapımı pizza tariflerinin püf noktaları için bir diğer yazımıza linkten ulaşabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/ev-yapimi-pizzanin-puf-noktalari/

Ev Tipi Pizza Satın Al!

Similar Posts