| | | |

Kalko Bar Mikseri ile Lezzetli Milkshake Tarifleri

Bar mikser neredeyse tüm cafe ve barlarda bulunan ekipmanlardır. Kalko bar mikseri bar mikserleri arasından en karizmatik ve şık gözükenidir. Bar mikser ile çok kısa sürede ve kolay bir şekilde lezzetli karışımlar yapabilirsiniz.

Milkshake yapma makinesi olarak da anılan mikser, en kolay milkshakeleri sunmanızı sağlar. Ergonomik ürünün gövdesi tamamen dökümdür. Bu sayede şiddetli karıştırmalarda bile sallanma yapmaz ve ağırdır.

Kalko Bar Mikseri

Kalko Bar Mikseri Kullanımı

Kalko’nun kullanımı oldukça kolaydır. Ürün 2 parçadan oluşur. Gövde ve bardak kısmını kolaylıkla birleştirebilirsiniz. Takarken tam sabitlenip sabitlenmediğine dikkat etmeniz gerekir. Hazneye ürünü koyup sağlam bir şekilde taktıktan sonra düğme basmanız yeterlidir.

Mikserin 2 farklı hız ayarı bulunmaktadır. İki farklı hız olması haznenin içerisinde vortex oluşturur ve kaliteli bir karıştırma sağlar. Tuşlar yardımıyla hızlar arası kolaylıkla ve istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz. Doğru karıştırma ayarını öğrenmek için birkaç deneme yapmanız yeterli olacaktır.

Karıştırma aparatı plastiktir. Piyasadaki bar mikserlerinde karıştırma aparatı plastik ya da metal olabilir. Plastik karıştırma aparatları keskin olmadığı için daha kolay temizlenebilir. Kullanım kolaylığı tüm işletmelerde ve profesyonel mutfaklarda yer almasına destek olmaktadır.

Kalko Bar Mikseri

Kalko Bar Mikserinin Avantajları

Kalko bar mikseri minik ve şıktır. Canlı rengi ve Retro görüntüsü barlarınıza şıklık katacaktır. Plastik aksamı oldukça azdır. Karıştırma aparatı polikarbon ve gıda uyum sertifikalıdır.

Dünya çapında kullanılan ürün yine dünya çapında birçok fuarda yer almaktadır. Kalko bar mikserin motoru Türkiye’de üretilmektedir. Güvenilir yerli üretim motor, kendinden soğutmalı sistemi sayesinde aralıksız çalışabilir. Motor gücü 350 watt’tır.

Kalko ile dilediğiniz ürünleri karıştırarak güzel görünümlü ve lezzetli karışımlar elde edebilirsiniz. Dondurma ile milkshake yapabilir, içecekleri uyumlu bir şekilde sunabilirsiniz.

Bir bar mikseri sahibi olmak işletmenize zengin bir menü ve zamandan tasarruf sağlar. Bir başka tasarrufu da tabii ki cebinize sağlar. Ürün işlevine göre uygun fiyatlı ve uzun süre kullanıma uygundur. Kalko bar mikserlerinin 5 renk seçeneği mevcuttur. Barınız ve mutfağınıza en uygun rengi seçerek ekipmanınızla şıklığı yakalayabilirsiniz.

Kalko Bar Mikseri

Barlar işlevi kadar güzel görünümüyle de dikkat çeker. Arkadaki dolaplar, içeceklerin şişeleri ve ışıklandırma gibi birçok ögeye dikkat edilir. Ekipmanlarınızın da barınızla uyumlu olması için doğru ekipman seçimi yapmanız gerekir. Bar ekipmanlarını incelemek ve online satın almak için cafemarkt.com’u ziyaret edin!

Bar ekipmanlarını listelediğimiz diğer blog yazımızı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/bar-ekipmanlari-listesi/

Kalko Bar Mikseri Satın Al!

Similar Posts