Dr. Coffee Minibar S Kaliteli Bir İş Arkadaşı

Süper otomatik kahve makinesi; baristasız çalışabilen tek tuşla çalışan kahve makinelerine denir. Dr. Coffee Minibar S herhangi bir operatör gerektirmeden saatlerce birden çok çeşit kahve üretebilir. Klasik kahve makinesinden farkı tüm aşamalarının makine tarafından yapılmasıdır.

3. nesil kahveciliğe uygun klasik makinelerde baristalar kahvenin her adımına dokunarak, tat farkı yaratabilir. Süper otomatik kahve makinelerinin her adımı belirlidir, dilediğiniz ayarları yaparak aynı lezzete defalarca ulaşabilirsiniz.

Dr. Coffee Minibar S self servise uygun işletmelerde, benzin istasyonlarında ve otellerde sıkça tercih edilen bir modeldir. Son zamanlarda popülaritesi yükselen bir fiyat performans ürünüdür. Dokunmatik paneli ve kolay kullanımı sayesinde gün içerisinde minimum ilgiyle verimli bir şekilde çalışır. Ekrandaki ürün fotoğraflarından, bardak boyu bilgisine kadar tüm ayrıntıları kullanıcıya sunar. Böylece kahve satışı yaptığınız müşterilerinizin kafası karışmayacaktır.

Dr. Coffee Minibar S

Dr. Coffee Minibar S Farkları

Süper otomatik diğer makinelere göre Minibar’ın birçok avantajı bulunur. Dr. Coffee süper otomatik kahve makinesi, sıcak çikolata, soğuk kahve gibi normalde süper otomatiklerin vermediği ürünleri verir.

1.Sıcak çikolata ve kahve için ayrı siloları bulunur. Dilediğiniz ürünü alırken sadece ürün görseline dokunmanız ve bardağı uygun yere yerleştirmeniz yeterlidir.

2.Makinenin aynı zamanda su tankı ve su bağlantısı vardır. Su bağlantılı kullanımı yapamadığınız durumlarda tankı kullanıma açabilirsiniz. Bu durum makinenin mobil olarak da kullanılabilmesiniz sağlar.

3.Ürünün demleme ünitesi diğer makinelerin aksine metaldir. Her kullanımda kolay aşınan sert plastik yerine metal kullanılmıştır. Bu sayede ünitenin ömrü çok daha uzun olur ve deforme olma oranı düşer.

Ürün ekranında her ürünün kaliteli görselleri bulunur. Sağa ve sola kaydırarak menüyü görebilirsiniz. Kapasitesi birçok içeceği arka arkaya alabilmeyi destekler. Kahvelerin nasıl alınacağı hakkında müşterileri yönlendirmek ve kahveyi kolay bir şekilde alabilmesini sağlamak için makinenin etrafına çeşitli ekipmanlar koyabilirsiniz. Bardaklık, peçetelik, pipetlik gibi yan ekipmanlar sayesinde kullanıcı içeceğini kolayca alabilir.

Taze Süt ve Taze Kahve Kullanımı

Dr. Coffee Minibar S hem sütü hem de kahve anlık olarak kullanır. Sade kahve ürünlerinde tuşa bastıktan sonra kahvenin taze bir şekilde çekildiğini ve preslendiğini görebilirsiniz. Taze çekilmiş kahvenin tadına tek tuşla varmanın avantajı oldukça önemlidir. Sütlü kahve çeşitlerinde ise sütü kutusundan alıp köpürterek servis edebilir.

Sütü sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilmek için makinenin yanında bir süt soğutucu almanız önemlidir. Özellikle sıcak mevsimlerde bekleyen süt kahvenizin tadını bozacaktır.

Kahve makinelerinin en önemli unsurlarından biri temizliktir. Otomatik temizlik özelliği Dr. Coffee Minibar S’nin tercih edilirliğini büyük oranda artırır. Otomatik temizleme sistemi sayesinde tüm günün kirini tek tablet ve tuşla atabilirsiniz. Tableti hazneye koyduktan sonra doğru tuşa basarak makineyi kendi haline bırakın.

Akıllı makine aynı zamanda herhangi bir hatada çalışmayı durdurur. Hangi aşamada olursa olsun, bir parça dışarıdaysa ya da yanlış bir tuşa basıldıysa makine otomatik olarak durur. Süper otomatik kahve makinesinde USB girişi mevcuttur. Gün sonunda hangi üründen ne kadar alındığını rapor şeklinde size sunar. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda Minibar S kimi zaman bir servis elemanı, kimi zaman bir barista kimi zaman da raporlama yapan biri yerine geçebilir.

Dr. Coffee Minibar S

Dr. Coffee Minibar S’yi kullanırken herhangi bir ödeme sistemi ile de entegre etmeniz mümkünüdür. Ödeme sistemleri ile ilgili detaylı bilgi almak için Cafemarkt’ı 0850 811 12 23 no’lu telefondan arayabilirsiniz. Tecrübeli satış ekibi ve operatörleriyle hizmet veren firma kahvecilik ile ilgili bilmek istediğiniz her şeyi öğrenebileceğiniz bir adrestir.

Evlerinizde kullanabileceğiniz ev tipi kahve makineleri hakkında detaylı bilgi için linkteki yazıyı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/ev-tipi-kahve-makineleri-ile-barista-ustaligini-yasayin/

Dr. Coffee Minibar S Satın Al!

Similar Posts