Ev Tipi Kahve Makineleri ile Barista Ustalığını Yaşayın

Eğer bir kahve aşığıysanız, sabah kalktığınızda, öğlen molalarında ya da akşamları günün her saatinde kahve içmeyi alışkanlık haline getirdiyseniz ev tipi profesyonel kahve makineleri bu noktada ihtiyacınızı karşılayacaktır. Espressolar, latteler, americanolar, cappuccinolar gibi birbirinden lezzetli içecekleri kafeler dışında, ev de de yapıp içebilir, evinizin baristası olabilirsiniz.

Çekirdekten bardağa kahve çekirdeğinin serüvenini tek bir düğmeye basarak evinizde hızlıca hazırlayabilirsiniz. Mükemmel, profesyonellere taş çıkartan espressoları hızlıca hazırlayıp misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Ev tipi kahve makineleri sayesinde kafelere gitmeden de istediğiniz lezzetleri anında hazırlayabilirsiniz. Ev tipi kahve makineleri her bütçeye uygun modelleriyle tüketici dostudur. Evlerinizde kullanabileceğiniz bu makineler manuel ya da yarı otomatik olabilir.

Espresso yapmanın en geçerli yolu, her seferinde kahve üzerinde tamamen düz olmak koşuluyla basınçla sıkıştırma yapmaktır. Espressonun  % 98’i su diğer % 2 si suda çözünerek oluşturulan bileşiklerdir. Ev tipi kahve makinesini kullandıkça profesyonelleşir ve espressonun tadını enfes hale getirebilirsiniz. Ev tipi kahve makilerinin sürekli lezzetli tatlar vermesi için düzenli temizliğinin yapılması gerekir. Ekipmanların temizliğinin yanında bakımlarının da periyodik yapılması espresso makinelerinin uzun ömürlü olması açısından oldukça önemlidir.

Ev Tipi Kahve Makinelerinin Özellikleri

Tek Kazan: Espresso demlemek için suyu ısıtmaktan ve süt köpürtmek için buhar oluşturmaktan bir eleman sorumludur. Bu tip kazan, temel bir tasarımdır. Aynı anda hem espresso hem de süt köpürtülemez. Bu, cappuccino, latte veya flat white gibi içeceklerin hazırlık süresini uzatır.

Çift Kazan : Bu sistem, ayrı ısıtıcılara sahip iki kazan içerir. En iyi profesyonel modellerde bu teknoloji kullanılır, bazı kahve makineleri de bu teknolojiyle üretilmiştir.

Su sıcaklığı ise kahve lezzetini etkileyen en önemli özelliklerden birisidir. Ayarı ve zaman içindeki stabilitesi, kullanım kolaylığı nedeniyle de fazlaca tercih edilir.

Ev-tipi-kahve-makineleri

  • Ev tipi kahve makineleri günlük 25-50 fincan kapasitelidir
  • Ardı ardına 10 fincan verme kapasitesi vardır
  • 5 lt su tankı kapasitesi
  • 5 lt damla tepsisi
  • Tek dokunuşla Cappuccino, espresso, latte hazırlar
  • 2 kahve fincanı aynı anda doldurur
  • Sıcak su sebili
  • Entegre Pinless Merak Cappuccinatore
  • Seramik bıçaklıdır.

Ev Tipi Kahve Makinesi Satın Al

Similar Posts