Buz Kovaları ile Serinletici İçecekler

Buz kovaları, restoran, lokanta, kafe ya da barlarda kullanılan ekipmanlardır. İçecekleri istenilen seviyede soğuk tutmaya yarayan bu ekipmanlar, büyük miktarlarda buz kalıplarıyla doldurulur. Buz kovaları sadece gıda sektöründe hizmet veren işletmeler de değil aynı zamanda evlerde kullanılır. İster soğuk su ister kokteyl olsun bu kovalar ile birçok içeceği soğuk servis edebilirsiniz.

Evlerde verilen yemek davetlerinde şarap şişelerini rahatlıkla buz kovalarına koyabilir ve misafirlerinize servis edebilirsiniz. Şarap şişelerini mükemmel seviyede soğutmayı sağlayan buz kovaları sayesinde içeceğinizin uzun süre soğumasını beklemezsiniz. Bar ekipmanları olarak büyük öneme sahip olan buz kovaları farklı şekil ve tasarımlarda satılmaktadır. Kapaklı ya da kapaksız şekilde dizayn edilen buz kovası hem evlerde hem de barlarda kullanılır. Barlarda sıklıkla kullanılan bu ekipmanlar, zarif görünümleriyle masaların dekorasyonlarında bir ahenk yaratır. Maşalı buz kovaları çok daha modern görünür ve buzu kirletmeden buzun kolayca alınmasına yardımcı olur.

Buz Kovası Alırken Nelere Dikkat Edilir

 

Bir buz kovası satın alırken dikkat edilmesi gereken ilk önemli nokta, soğutmak istediğiniz şişe sayısıdır. Şarap ve şampanya gibi bir veya iki şişe tutan kovalar yeterlidir. Bunun yanı sıra bar gibi servisin yoğun olduğu kalabalık işletmelerde en az dört şişe içeceğin sığdığı bir kova kullanmak doğru olacaktır.

Buz kovası, şık tasarım, derin ve kavisli yapısı sayesinde buzların erimesini engelleyerek içeceğin uzun süre soğuk kalmasını sağlar. Buz kovaları fazla buzu haznesine aldığı için dondurucu ihtiyacını büyük oranda ortadan kaldırır. Barmenlerin işlerini kolaylaştırarak içecekleri profesyonel şekilde servis etmesini sağlayan bu ekipmanlar içeceklerin lezzetini korumasına yardımcı olur. Dayanıklı paslanmaz çelik malzemeden üretilen buz kovası uzun ömürlüdür. Paslanmaz çelik malzemeli olması içeceklerin tatlarını korumasını sağlar ve tadını değiştirmez.

 

 

Buz Kovalarının Özellikleri

 

  • Paslanmaz çelikten üretilmiş ve dayanıklıdır
  • Uzun süre kullanıma uygundur
  • Bütçe dostudur
  • Haznesine çokça buz kalıbı alır
  • Buzun uzun süre erimeden kalmasını sağlar
  • İçecekleri istenilen derecede soğumasını sağlar
  • Farklı tasarımlarda satışa sunulmuştur
  • Kapaklı, kapaksız, altı süzgeçli, halkalı saplı ve termoslu modelleri vardır

 

Buz Kovası Satın Al 

Similar Posts