Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Kenwood Mutfak Şefi ile Hızlı ve Kolay Yemekler
blank

Kenwood Mutfak Şefi ile Hızlı ve Kolay Yemekler

Yemek yapmak birçok insan için bir tutkudur. İster ev yemeklerinizi geliştirmek isteyin, ister iyi bir şef olmayı hedefleyin işe öncelikle mutfak ekipmanlarınızı ihtiyacınıza uygun olanını seçmekle başlamanız gerekir. Mutfak ekipmanınızı doğru seçmek mutfakta size kolaylık sağlar. Evlerde ve endüstriyel mutfaklarda birbirinden lezzetli yemekleri kolaylıkla yapmak için geliştirilen pek çok mutfak ekipmanı vardır. Bu ekipmanlardan belki de en önemlisi de mikserlerdir. Özel karıştırma işlerini kısa sürede ve hiç zorlanmadan defalarca yapabilen bu ekipmanın en iyi örneklerinden biri, Kenwood Mutfak Şefidir. İşini profesyonelce yapabilen mutfak şefi sayesinde yapılması çok zor olan yemekleri bir çırpıda yapabilirsiniz. Kenwood Mutfak Şefi sadece evde değil restoran, fırın gibi işletmelerin mutfaklarında da kullanılır. Mutfak şefi birçok özelliği bir arada barındırır. Çok yönlü karıştırma sağlaması ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılar ve bu özellik sayesinde mutfaktaki yeteneklerinizi daha da geliştirmek isteyebilirsiniz.

Gelişmiş güçlü motor ve elektronik aksam, paslanmaz çelik gövde yapısına sahip olması olan Kenwood Mutfak Şefi, son teknoloji ile donatılmıştır. Şık ve çok yönlü bir tasarıma sahip olan Kenwood Mutfak Şefi, yemek yapmayı eğlenceli hale getirir ve uzun ömürlüdür. Kolay kullanım da ürünün öne çıkan özellikleri arasındadır. Mutfakta denemeler yapmanızı destekleyen mikserin; çırpıcı, kase, hamur kancası gibi ek aparatları mevcuttur. Bu aparatlar sayesinde mutfakta dilediğinizi deneyebilirsiniz. Mutfaktaki yaratıcılığınızı ortaya çıkaran Kenwood Mutfak Şefi ile sevdiklerinizi güzel sofralara davet edebilirsiniz.

 

blank

Kenwood Mutfak Şefinin Özellikleri

  • Karıştırma Kaseleri : Her mikser, mikserin boyutuna uygun uygun bir hazne ile birlikte gelmelidir. Kaseler kolay temizlenir özelliktedir.
  • Spatula: Bu karıştırıcı eki, karıştırıcı çalışırken karıştırma kabının içini sıyırmayı sağlar.
  • Çırpma Teli : Çırpma teli beze ve krem şanti gibi hafif yemekleri karıştırmak için uygundur.
  • Düz Çırpıcı : Kek, kurabiye hamuru ve kek hamurunu karıştırmak için mükemmeldir.
  • Hamur Kancası : Bu spiral kanca hamur yoğurmak ve katlamak içindir.
  • Bulaşık makinesinde yıkanır.
  • Paslanmaz çelik gövdeye sahiptir.
  • 1000 W güçle çalışır.
  • Sıçramayan, elektronik hız kontrolü vardır.
  • Ayrı olarak satın alınabilen aksesuarlar uyarlanabilir.

Kenwood Mutfak Şefi Satın Al