Çorba Isıtıcıları ile Sıcak Servis Garantisi

Çorba Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan başlangıç yemeğidir. Restoranlarda da en çok servis edilen ürünlerden olan lezzetli tarifler dünyada sıkça tüketilir. Sebze, et, tavuk ve bakliyat gibi onlarca üründen çorba yapabilirsiniz. Çorba servisinde olmazsa olmaz şüphesiz ki çorbanın sıcak olmasıdır. Çorbaların sıcak kalabilmesi için özel olarak üretilmiş çorba ısıtıcılar üretilmiştir.

Çorbacı, kafe ya da esnaf lokantalarında kullanılan çorba ısıtıcılar kaliteli paslanmaz çelikten üretilmektedir. Saatlerce çalışmaya uygun olması sayesinde günün her saati sıcak çorba servisi yapılabilir.

çorba ısıtıcıları

Tezgah üzerinde ya da içerisinde kullanılan çorba ısıtıcıları şık gövde yapılarıyla da dikkat çeker. Özellikle tezgah üstü modellerde kırmızı, altın rengi gibi dikkat çekici modellerle mutfaklara şıklık katılabilir.

2,5 litreden 18 litreye kadar hacme sahip modeller mevcuttur. İhtiyaca göre 1 hazneli ya da 2 hazneli çorba ısıtıcısı tercih edebilirsiniz. İhtiyacınıza göre tercih yaparken profesyonel bir destek isterseniz Cafemarkt’ın tecrübeli satış ekibinden yardım alabilirsiniz.

Çorba Isıtıcıların Avantajları

  • Uzun süre taze ve sıcak servis yapmanızı sağlar.
  • Hijyeniktir, kolay temizlenebilir.
  • Paslanmaz çelik iç haznesi bulunur, gıda ile uyumlu malzemelerden üretilir.
  • Çalıştırması oldukça kolaydır.
  • Isı termostatı ile kontrol edilir, ideal sıcaklığı kaybetmez.
  • Kapağı sayesinde içerisine yabancı bir madde giremez.
  • Kafe, lokanta ve açık büfelerde kullanılabilir.

çorba ısıtıcıları

Kolay Kullanım

Çorbanızı pişirdikten sonra çorba ısıtıcınıza koyup tüm gün servis yapabilirsiniz. Taze kalan çorba bu sayede çöpe de gitmez. Elektrik tasarruflu çorba ısıtıcıları sadece fişe takarak kolayca çalıştırabilirsiniz. Sıcak kalan çorbaları kepçe yardımıyla anında servis ederek misafirlerinizi bekletmeden çorba içmelerini sağlayabilirsiniz.

Isıtma ekipmanları arasında önemli bir yeri olan bu ekipman ile ısı ayarı da yapabilirsiniz. marka ve modele göre manuel olarak dilediğini sıcaklığı ayarlamanız mümkün. Döküm ve çelik malzemeden üretilmiş ısıtıcılar ağırlıkları ve sabitlenebilen ayakları sayesinde güvenliğinizi de tehdit etmek.

Sıcak ürünleri servis ederken yanma tehlikesinden korunmak önemlidir. Çorba ısıtıcılarında koruma sağlayan unsurlar; koruma düğmeleri, termostat kontrolü ve ürün ağırlığıdır. Devrilmesi zor ısıtıcı tercihi yaparsanız hem ürünün ziyan olmasını hem de yanıkları engellemiş olursunuz.

İşletmeniz için en uygun ekipmanı seçmek için gün içindeki kullanım yoğunluğunu hesaplayarak tercih yapmanız gerekmektedir. Aklınıza takılan sorular ve dilekleriniz için bize ulaşın!

İşletmenizi kurarken ihtiyacınız olacak tüm ekipmanları anlattığımız yazımız için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/restoran-ekipmanlari-listesi/

Çorbalık Satın Al!

Similar Posts