Ana Sayfa / Genel / Vosco Bar Blender BLW-03N ile Yazı Getirin!

Vosco Bar Blender BLW-03N ile Yazı Getirin!

Yaz aylarının vazgeçilmez içecekleri için sizlere harika bir önerimiz var! Vosco bar blender sayesinde ister donmuş meyve ve sütten, ister direkt olarak buzdan dakikalar içerisinde lezzetli içecekler yapabilirsiniz.

Vosco bar blender hem evlerinizde hem de işletmelerinizde kullanılmaya uygundur. Bar blenderi aldığınızda kutudan sürahi, kapak, karıştırma çubuğu ve ana cihaz çıkar. Cihazı kurmak, demote etmek ve kullanmak çok kolaydır. Bu kolaylık özellikle yoğun işletmelerde tercih edilme oranını artırır.

Vosco Bar Blender Parçaları

Sürahi; şık bir tasarıma sahiptir. Ana cihazın üzerine kolaylıkla yerleştirilebilir. Dayanıklı polikarbon malzemeden üretilmiştir. Barlarınıza ve mutfaklarınıza şıklık katar. Sürahi içerisindeki bıçak iç kısmı tırtıklı ve dayanıklı bir bıçaktır. Tırtıklı olması parçalamaya uygun olduğunu gösterir. Bu blender ile buz kırmanız oldukça kolaydır.

Kapak; blender çalışırken içerisindeki ürünün sıçramasını engeller. Çoğu bar blender modelinde kapakta herhangi bir tutma yeri ya da çıkıntı bulunma. Vosco bar blender sürahi kapağında kolay çıkabilmesi için bir kısım bulunur. Bu sayede sıkışma, zor çıkma gibi durumlar yaşamazsınız.

Karıştırma çubuğu; karıştırma esnasında gereken bir durumda müdahale edebilmek içindir. Ürünlerin bir tarafa toplanması ya da yapışması durumunda karıştırma çubuğu sayesinde rahatlıkla düzeltme yapabilirsiniz.

Ana cihaz; tüm tuşların ve motorun olduğu kısımdır. Vosco bar blender modelinde açma kapama tuşu, hız ayarı tuşu ve pulse tuşu bulunmaktadır. Cihaz çalışırken hız ayarını değiştirmeniz mümkündür. Pulse tuşu sayesinde karıştırma bittikten sonra tek bir döndürme olarak karıştırmaya devam ederek son dokunuşu yapabilirsiniz.

vosco bar blender

Vosco bar blenderin tüm bağlantı noktalar metaldir. Hem cihaz hem de sürahide olan bu noktaların metal olması buz kırıcı özelliğinim güçlü olduğu anlamına gelmektedir.

Cihazın alt kısmında hava alabilmesi için delikler bulunmaktadır. Yoğun kullanılan bu modellerin motorlarının ısınmaması ya da arıza vermemesi için bu delikler çok önemlidir. Hava alan motor ısınmadığı için yoğun bir barda rahatlıkla kullanılabilir.

Bar blender kullanılırken yapılan bir yanlış

Blender tamamen durmadan hazneyi çıkarmak bir hatadır. Çünkü metal kısımlar her erken çıkarmada aşınır ve makinenin ömrünü azaltır.

Lezzetli Tarifler Saniyeler İçinde

Donmuş meyveler ve süt ile saniyeler içerisinde damak zevkinize uygun bir tarif hazırlayabilirsiniz. Videomuzda sizlere muzlu süt yapımını göstermek istedik. Muz yerine dilediğiniz tüm ürünleri ekleyebilirsiniz.

vosco bar blender

Donmuş meyve kullanmak istemiyorsanız meyve, buz ve süt ile de aynı verimi almak mümkündür. Ek olarak, şeker, bal ya da başka bir ürün de ekleyerek çocuklarınıza sağlıklı ürünler içirebilirsiniz. Dondurma kıvamına yakın ürünler çocuklarınızın dikkatini çekecektir.

Vosco bar blender güçlü vortexi sayesinde kıvamı ideal buzlu ürünler üretin ve menünüzü zenginleştirin! Özellikle vitamin barlarda tercih edilen sağlıklı karışımlar işletmelere büyük kazançlar sağlamaktadır. Hem damak zevki hem de müşteri memnuniyeti için yapacağınız karışımlar cironuzu artıracaktır.

Özellikle yaz aylarında çok yoğun şekilde kullanılan bar blenderlar bir süre sonra barınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Birçok model arasından Vosco tercih etmenizin bir nedeni de ürünün fiyatıdır. Tam bir fiyat performans ürünü olan Vosco bar blendera en uygun fiyatlarla cafemarkt.com’dan ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi ve diğer ürün incelemeleri için internet sitemizi ziyaret edin!

Bar blenderlar ile ilgili diğer yazılarımızı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/bar-blender/

Vosco Bar Blender Satın Al!