Bar Blender

Bar Blender

Blender çeşitleri barlarda içecek hazırlamak üzere tasarlanmış sürekli kullanıma uygun blender modelleridir. Motor olarak oldukça güçlü oplan bu blender çeşidi endüstriyel kullanım için özel tasarlanmıştır.

Kullanılacağı alana göre farklı özelliklere sahip modeller ile çeşitlendirilmiştir. Örneğin bar ya da bar gibi müşteri alanı içerisinde kullanılacaksa sesin müşteriyi rahatsız etmemesi için tasarlanmış ses önleyici kapaklı olan modeller vardır. Barlarda soğuk içecek hazırlamada kullanılan buz kırabilme özelliğine sahip modeller.

Blender

Bar Blender Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Alacağınız ürünün garantili olduğundan emin olun.
  • Ürününüzü güvendiğiniz bir markadan seçin.
  • Ergonomik olup olmadığına bakın.
  • Yerinize uygun ebatlarda bir ürün seçmeye özen gösterin.
  • Alacağınız ürünün mutfakta kullanıma uygun materyallerden imal edilip edilmediğine dikkat edin.
  • Kolay temizlenebilir bir ürün seçin, size vakit ve iş gücü kazandırır.

Blender

BarBlender ile Neler Yapabilirsiniz?

Bar blender ile barlarda ikram edilen buzlu frozenlerı kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Smoothie çeşitlerini yapabilirsiniz. Buz kırabilirsiniz. Humus yapabilir, yemeklerinizi püre ve soslarla lezzetlendirebilirsiniz.

Blender çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts