Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Kahve Makinesi Kampanyası
Nuova Simonelli Kahve Makinesi-Cafemarkt

Kahve Makinesi Kampanyası

Nuova Simonelli  1936 yılından buyana espresso makinesi üretimi ve dünya çapında dağıtımı yapan ünlü bir firma. İtalyan teknolojisini her geçen gün kahve makinelerine geliştirerek eklemekte. Marka espresso makinelerini her alanda kullanıma sunmayı kendisine misyon edinmiş. Tek gruplu makineler ve çok gruplu makineler üreterek her ihtiyaca da hitap ediyor.

Nedir Nuova Simonelli Kahve Makinesini Özel Kılan?

Nuova Simonelli espresso makineleri kahveyi taze çekilmiş çekirdekten yaparlar. Taze çekilmiş çekirdek ile yapılan bir kahve aroma yönünden zengin ve baskın bir tada sahip olur. Nuova Simonelli mühendisleri üretim aşamasında iyi bir kahve için gereken tüm teknolojiyi makinelerine getiriyorlar. İyi bir kahve için iyi çekirdek yeterli değildir. Doğru basınç yardımı ile iyi bir kahve yapılabilir. Nuova Simonelli kahve makinaları size iyi bir basınç garatisi veriyor. Sis infuzyon sistemi ile yumuşak ve kremsi kahveler yapabilirsiniz.

Nuova Simonelli Kahve Makinesi

Nuova Simonelli kahve makinelerinde kahve nasıl yapılır?

Öncelikle bir değirmen yardımıyla kahve çekirdekleri istenilen kalınlıkta öğütülür. Öğütülen kahve çekirdekleri temper yardımıyla kuru olduğundan emin olunan kahve makinesi kaşığı içerisine dökülür. Öğütülmüş kahve temper yardımıyla kaşığın içerisinde sıkıştırılır. Kaşık makineye takılır ve doğru bir basınçla kaynamış su kahve ile buluşur. Bu işlem sırasında kahveniz kusursuz bir biçimde demlenmiş olur. Demlenen kahve kaşığın içerisinden süzülerek servise hazır halde fincana dolar. Yapmak istediğiniz kahveye göre yandaki kol ile kahveye eklenecek süt hazır hale getirlir. Süt kahveye eklenerek son dokunuşlar yapılır.

Kahve Makinesi Alacaklara Müjde !

Yeni mekan açma planı yapan ya da ekipmanlarını yenilemek isteyenlere Cafemarkt’tan bir müjde var. Nuova Simonelli şimdi harika bir promosyon ile geliyor. Nuova Simonelli Nuosi Appia 2 gruplu kahve makinesi alanlara Grinta kahve öğütücüsünü hediye ediyor.

Nuova Simonelli Kahve Makinesi

Gratina kahve öğütücüsü ile çekeceğiniz taze kahve çekirdekleri ile kahve deneyiminizi ve  müşterilerinizin kahve deneyimini zevke dönüştürün.

Nuova Simonelli Kahve Makinesi ve Kahve Değirmeni çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.