Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Çatal Kaşık Bıçak Takımları
catal kasik bicak

Çatal Kaşık Bıçak Takımları

Çatal kaşık bıçak takımları ister endüstriyel mutfak olsun, ister ev mutfağı bütün mutfakların demirbaş ürünlerindendir. Yemek yapılan yerde yemeğin serviside yapılmaktadır ve çatal, kaşık, bıçaksız bir servis mümkün değildir. Çatal, kaşık, bıçak takımlarını edüstriyel olanlar ve ev tipi olanlar olarak iki gruba ayırabiliriz.

Ev Tipi Çatal Kaşık Bıçak Takımları

Ev tipi çatal, kaşık, bıçak takımları genellikle daha narin yapıda, hafif ve görselliği ile önplana çıkacak biçimde tasarlanırlar.

Endüstriyel Çatal Kaşık Bıçak Takımları

Endüstriyel tip çatal, kaşık, bıçak takımları genellikle ev tipi modellere göre daha kalın yapılı, ağır materyallere sahip, uzun süreli kullanıma uygun ürünler olarak tasarlanmışlardır. Çok sık kullanılacağı için bu ürünler genellikle çizilmeye karşı daha dayanıklıdır. Çok sık kullanılan ürünler gerek yemek esnasında gerek yıkama esnasında makine tarafından çizilebilirler.

Çatal kaşık bıçak

Endüstriyel mutfaklar ve ev mutfakları için tasarlanmış farklı model ve kaplamalara sahip çatal, kaşık, bıçak takımları görebilirsiniz. Özellikle konu endüstriyel mutfak olduğunda sadece kaplama değil materyal farkı da olabiliyor.

Hangi Markalar Tercih Edilmeli?

Son günlerde Dolar ve Euro kurlarındaki artış ithal ürünlerin fiyatlarınada yeni yıl ile birlikte yansıdı. Eğer yüksek bütçeli bir işletmeniz var ise WMF gibi Alman profesyonellerinin tasarladığı yüksek kaliteli ürünleri tercih edebilirsiniz. Ancak aynı kaliteyi daha uygun fiyata alma şansınız da var.

Nasıl mı? 

Yerli profesyonelleri tercih ederek. Öztiryakiler markasının ürettiği çatal, kaşık ve bıçak çeşitleri hem kaliteli hem de yerli üretim olması sebebiyle ithal markalara göre fiyet olarak oldukça avantajlı. Paslanmaz çelikten üretilmiş Öztiryakiler çatal, bıçak, kaşık çeşitleri şık tasarımları ile sofralarınızı süslerken cebinizi de koruyor. Özellikle sıfırdan bir mekan açıyorsanız Öztiryakiler çatal, kaşık bıçaklar sizin için doğru bir seçim olacaktır.

Düşük Bütçeli İşletmeler için Uygun Fiyatlı Kullanışlı Ürünler

Endüstriyel mutfak çok çeşitli bir alan. Bazı işletmeler dışarı servislerde tek kullanımlık çatal, bıçak, kaşık vermeyi tercih etmiyor. Maliyetin daha düşük olması için servisi götürüyor ve daha sonra tekrar tepsisini geri alıyor. Özellikle iş yerlerine bu şekilde servis yapan pek çok işletme var. Bu tarz işletmelerde müşteriye verilen servisler her zaman tam olarak geri gelmeyebiliyor. Bu sebeple işletmeler diğer işletmelere göre daha sık çatal, kaşık, bıçak satın almak zorunda kalabiliyor. Endüstriyel mutfak markaları bu tip küçük bütçeli işletmeler için kalite olarak standarttan biraz daha düşük uygun fiyatlı ürünler tasarlıyorlar. Bu ürünler ev tipi ürünler gibi endüsytriyel standarttan biraz daha hafif yapıda olabiliyor.

Eğer siz de düşük bütçeli bir işletmeye sahipseniz hemen her markada bulabileceğiniz bu şık, görüntüde diğer ürünlerden farklı olmayan ancak kullanılan materyal gereği daha uygun fiyatlı olan ürünleri terch edebilirsiniz. Özellikle Narin ve Royal markaları bu alanda gösterdikleri başarı ile önplana çıkıyorlar.

catal kasik bicak

Çatal kaşık bıçak takımları ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.