Taş Sunum Ürünleri
|

Taş Sunum Ürünleri

http://www.cafemarkt.com/ozel-sunum-urunleriCafe, otel ve restoranlar için yiyeceklerin lezzeti kadar sunumlarıda önem taşımaktadır. Görseli iyi olmayan bir yiyecek ne kadar lezzetli olsada alıcıya çekici görünmeyeceği için satılmaz. Yiyecekler ne kadar iştah açıcı görünürse, sunumları ne kadar farklı olursa o kadar cazibe kazanır ve müşterilere çekici gelir.

Durum böyle olunca aşçılar her geçen gün en iyi sunumları yapmak yemeğe lezzet kattıkları gibi yemeğin görselinde de sanatlarını konuşturmak için yarışa giriyor. Endüstriyel mutfak firmaları sizlerin müşterilerinize en şık sunumu yapabilmeniz için, özel tasarım sunum ürünleri hazırlıyorlar. Bugün yazımızda sizlerinde en çok sevdiği sunum ürünlerinden olan taş sunum ürünlerini inceleyeceğiz.

Taş Sunum Ürünleri

Taş Sunum Ürünleri Hangi Maddelerden Üretilir? Doğal mıdır?

Kurşuni renge sahip doğal bir kayaç türü olan Arduvaz, kolayca yapraklanan ve uzun yıllar dayanan bir yapıya sahiptir. Bu sebeple uzun yıllar çatı gibi doğanın en zor şartları ile birebir karşı karşıya kalan alanlarda kullanılmıştır. Daha sonraları mutfaklarda, yer kaplamalarında ve hatta okullarda kullanılmıştır.

Arduvaz, ısıyı tutan, cila ve boya gibi kimyasal içerikli ilavelere ihtiyaç duymayan yapısı ile sağlığa ve doğallığa önem gösteren tüm işletmele hizmet etmek için sunum ürünlerinde kullanılmaya başlandı. Taş sunum ürünleri saf arduvazdan üretilmekte olup tamamen doğaldır.

Hem Doğal Hem Şık

Taş sunum ürünleri doğal oldukları kadar da şıklar. Bu sebeple cafe, otel, restoranların yanı sıra evlerde yapılan sunumlarda da oldukça fazla tercih ediliyorlar. En çok tercih edilen taş sunum ürünü taş görünümlü tabaklar iken, ürün yelpazesinde oldukça fazla ürün bulunmaktadır. Taş tabaklar, taş tepsiler, teşhir ürünleri, taş kaseler, katlı taş standlar en popüler örneklerdir.

Taş Sunum Ürünleri

Ahşap ile Ahenk Sağlıyor

Taş sunum ürünleri doğal olması sebebiyle özellikle ahşap ile birleştiğinde ayrı bir çarpıcılık kazanıyor. İnsan doğası gereği doğal ürünleri daha sıcak bulmakta ve sevmektedir. Taş sunum ürünleri ahşap ile zenginleştirildiğinde hem daha sıcak hemde kullanım açısından özellikle sıcak servisler için ergonomik olmaktadır.

Sıcak et yemek servislerinde ahşap bir altlık sayesinde hem eliniz yanmaz, hem konseptinize uygun bir taşıma altlığı seçmiş olursunuz hem de sosluklar gibi yan ürünleri de sunumunuza dahil edebilirsiniz.

Özellikle sos ya da yan ürünler servis ederken seçeceğiniz bir altlık ile menü halindeki ürünlerinizi tek bir tabakta servis edebilirsiniz.

Bambum Taş Ev taş sunum ürünleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts