Kitchenaid-buzlu-inci

Kitchenaid Buzlu İnci

Kitchenaid Buzlu İnci ile Tanıştınız Mı? Kitchenaid buzlu inci şık ve zarif tasarımı ile tüm mutfak severlerin kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Buzlu inci beyaz gövdesi ve buzlu temperlenmiş camdan üretilmiş haznesi ile masallardan çıkmış gibi kusursuz görünüyor. Peki bu özel görünümün altındaki özellikler nelerdir? Görsel olduğu kadar mutfakta da ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek mi?

Kitchenaid ve Kitchenaid Buzlu İnci İlk Bakış

Öncelikle Kitchenaid markasından biraz bahsederek başlayacağız. Kitchenaid markası 1919 yılından bu yana tecrübesine tecrübe ekleyerek günümüze kadar gelen köklü bir markadır. Marka teknik olarak hem endüstriyel hem de ev mutfakları için uygun olan birçok mutfak ekipmanı üretmektedir. Ürün yelpazesinde Mikserler, blenderlar, mutfak robotları, ekmek kızartma makineleri ve daha bir çok ürün ile karşılamak mümkün. Ancak markanın bir ürünü var ki gerçekten tüm dünyada ön plana çıkmayı başarmış durumda.

Kitchenaid Set üstü mikser çeşitleri farklı renk ve tasarım seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ürün ergonomik oluşu ve dayanıklı oluşu sebebiyle de herkes tarafından en çok sevilen mutfak yardımcıları arasında.

Kitchenaid buzlu inci ise markanın set üstü mikserleri arasından sıyrılmayı başaran bir tasarım ve zerafete sahip. Şimdi isterseniz bu şık ürünün özelliklerine göz atalım.

Kitchenaid-buzlu-inci

Kitchenaid Buzlu İnci Özellikleri

Karıştırma Kabı: Kitchenaid buzlu inci 4,8 Litrelik oldukça geniş bir karıştırma kabına sahip. Tasarımın devamı olması açısından buzlu camdan imal edilmiş karıştırma kabında, dayanıklılık ön plana alındığından temperlenmiş cam kullanılmış.

Standart Aksesuarlar: Üründe paketi ile birlikte tel çırpıcı, hamur başlığı, düz çırpıcı, 4,8 litrelik buzlu camdan karıştırma kabı, sızıntı önleme kapağı.

Eklenebilir Aksesuarlar: Ürün aparatlar ile oldukça fazla amaca hizmet verebilecek nitelikte geliştirilmiş. Ürünün ön bölümüne ekleyebileceğiniz aparatlar: narenciye sıkma aparatı, kıyma çekme aparatı, makarna kesme aparatları, rendeleme aparatları, dilimleme aparatları, sosis ve sucuk doldurma aparatı, öğütme aparatı,ravioli doldurma aparatı ve ayrıca dondurma yaparken kullanılan dondurma kabı aparatı.

Motor ve Performans: Buzlu inci de diğer tüm Kitchenaid ürünleri gibi oldukça güçlü bir motora sahip. 320 Watt olan paslanmaz motoru ile tüm aparatların işlevleri için oldukça yeterli bir performans sergiliyor. Güçlü motoru 10 farklı devir hızına olanak sağlıyor. Çalışacağınız hamurun kıvamına göre zorlanmadan en iyi performansı almanızı sağlıyor.

blank

Yeni yıla yaklaştığımız bu günlerde sevdiklerinize eğer hediye almadıysanız hediye olabilecek kadar marifetli ve şık bir mutfak aksesuarı.

Kitchenaid ürünleri ve aksesuarları ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.