Kitchenaid Kırmızı Seri

Kitchenaid Kırmızı Seri

Kitchenaid kırmızı seri ürünleri ile tanıştınız mı?

Kitchenaid cıvıl cıvıl renkteki mutfak ekipmanları ile kalbimizi fethetmeye devam ediyor. Özellikle ilgi gören kırmızı seri ürünleri sizler için inceleyelim dedik bakalım güzel görüntüleri kadar marifetleri de sizler için yeterli olacak mı?

Kırmızı Seri Ailesinden Kitchenaid Kettle

Kitchenaid Kettle sadece sıcak içecekleri hazırlamak için değil mutfaktaki tüm sıcak su ihtiyacınızı karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Ayarlanabilir ısı seviyesi sayesinde 50 ile 100 C derece arasında istediğiniz sıcaklıkta su ısıtabilirsiniz. Yemeklere, çaya ve kahveye kullanabilirsiniz.

Örneğin çay için kaynamış yani 100 C su ideal iken kahve için daha az ısıda su kullanmak gerekir. Sıradan su ısıtıcılar ile ideal ısıları yakalayamazken Kitchenaid kettle size ideal ısıda su kullanma olanağı sağlar.

Kitchenaid Kırmızı Seri- Kettle

Kırmızısı ile Dikkat Çeken Kitchenaid Mikser

Kitchenaid denince ya da set üstü mikser bir çok kişinin aklına Kitchenaid markasının klasiği Kitchenaid Artisan mikser geliyor. Tasarım konusunda diğer mikserlerden ayrılan bu mikserin özellikleri ile de farkını ortaya koyuyor.

325 Watt çelik motoru ile bir çok mikserden alamayacağınız güçlü bir performans sergiliyor. Set üstü olması sayesinde ister çırpın ister yoğurun çalıştığınız hamur sizi değil mikserinizi yoruyor. Karıştırma işlemini yapan ek parça hem kendi ekseni etrafında hemde kabın içerisinde dönerek dolaşıyor bu da homojen bir karışım sağlamanıza olanak veriyor. 10 farklı hız seçeneği sunması sayesinde en sıvı hamurdan en katı hamura istediğiniz yoğunlukta karıştırmanızı sağlıyor.

Akesuarlarla Zenginleştrilebilir

Kitchenaid mikser eklenebilir aksesuarları ile sizlere bir mikserden fazlasını sunuyor. Takıp çıkarabileceğiniz aparatlar ile ravioli yapabilir, kıyma çekebilir, narenciye sıkabilir, makarna yapabilir hatta sucuk ve sosis yapabilirsiniz.

Kitchenaid karıştırma haznesi konusunda da size iki seçenek sunuyor. Standartta pek çok modelde çelik olarak gelen karıştırma haznesini cam olarak kullanmak isteyenler için, ayrıca alabileceğiniz temperli camdan üretilmiş hazneler üretiyor. Bu sayede seçtiğiniz model cam hazneye sahip değilse cam hazne ile de kullanabiliyorsunuz.

Kitchenaid Mikser

Kitchenaid Ekmek Kızartma Makinesi (Kitchenaid Toaster)

Bahsettiğimiz diğer göz alıcı kırmızıya sahip ürünler gibi Kitchenaid ekmek kızartma makinesi de oldukça iddialı. Kitchenaid toaster sizlere 7 farklı ekmek kızartma seçeneği sunuyor. Az kızarmıştan çok kızarmış ekmeğe kadar istediğiniz kıtırlıkta ekmekler kızartabilirsiniz.

Kitchenaid ekmek kızartma makinesinin bir diğer özelliği ise donmuş ekmek için özel bir ayarı olması. Ekmekleri buzluktan çıkarıp bu seçenek sayesinde yemeye uygun ısıya getirebilirsiniz.

Kitchenaid Ekmek Kızartma Makinesi

Kitchenaid Blender

Kitchenaid blender 550 Watt güçlü motoru ile bar blenderlara meydan okuyor. Buz kırma özelliği olan blender mutfaktaki en sadık yardımcılarınız arasında yer alacak. Kırmızı serisini tamamlamak isteyenler için hem görsel hem de kapasite olarak oldukça tatmin edici. 4,8 lt kapasitesi olan haznesi ile kalabalık ikramların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

Kitchenaid-Blender

Kitchenaid ürünleri ve aksesuarları ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.