Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Katı Meyve Sıkacağı
blank

Katı Meyve Sıkacağı

Havaların git gide soğuduğu bu günlerde hastalanmamaya dikkat etmek önemli. Yapılabilecek en iyi şey giyindiklerimize ve yediklerimize dikkat etmek. Doğal vitamin takviyeleri ile sağlığımızı korumak.

Katı Meyve Sıkacağı

Doğal vitaminleri almanın en kolay yolu taze meyve ve sebzeleri işlemden geçirmeden yemek ya da içmek. Robot Coupe J80 katı meyve presi ile şimdi  meyve ve sebzelerin suyunu sıkmak çok daha kolay.

Robot coupe j80 evde kullanmak için yer isteyen bir ürün olsa da özellikle endüstriyel mutfaklarda oldukça fazla tercih edilen bir mutfak yardımcısı. Robot Coupe J80 katı meyve presinin bir çok özelliği var ancak en çok öne çıkanı sebze ve meyveleri bütün olarak sıkmanızı, preslemenizi sağlayan makinenin özel olarak geliştirilmiş baş kısmı.

Robot Coupe j80‘in öne çıkan bir diğer özelliği ise oldukça hızlı ve seri halde ürün hazırlayabilmesi. Bir bardağı 7 saniye gibi kısa bir zamanda hazırlayabiliyor. Özellikle vitamin barlar ve barlar için eşi benzeri olmayan bir ürün.

Cafe ve restoranlarda ise özellikle sert meyveleri tükeemeyen yaşlı ve çocuklu müşteri kitlesine sahip olan işletmeler için oldukça ideal bir ürün.

Temizliği Kolay

Robot Coupe J80 katı meyve sıkacağının tüm parçaları ayrılabiliyor. Toplamda 7 parça olan ürün bu sayede oldukça kolay temizlenebiliyor. İş akışının aksamaması için arka bölüme ayrıca bir posa haznesi tasarlanmış. Bu sayede tüm makineyi sökmeden, sadece posa haznesine koyacağınız bir poşet ile 5 saniye gibi çok kısa bir sürede dolan hazneyi boşaltabiliyorsunuz.

Robot Coupe J80 ve diğer tüm Katı meyve sıkacağı çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.