Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Kızarmış Patates Sunumları
Patates sunum fikirleri

Kızarmış Patates Sunumları

Patates kızartması kültürümüze ilk girdiğinde sadece burger yanında servis edilirdi. Şimdi ise hemen hemen her yemeğin yanında görmeye alıştık. O kadar benimsedik ki dönerden bifteğe her türlü yiyecekle servis ediyoruz. Bir içeceğin yanında hafif atştırmalık olarak da sıkça karşılaşıyoruz.

Peki her yerde karşılaştığımız bu tadı nasıl biçimlerde sunabiliriz?

Patates kızartması damağımızın artık çok alışık olduğu bir tad ve hemen her yerde benzerini bulabiliyoruz. peki alternatif bu kadar çok olunca rakiplerinizin önüne nasıl geçeceksiniz? işte bu noktada yine konsept sunumlar öne çıkıyorlar.

Külahta Patates Sunum
Külah ve koni biçimli porselen, kağıt, metal sunumluklar bu ara en gözde sunumlardan. Kızarmış patateslerinizi minik sosluklar eşliğinde ya da özel olarak yanına yapılmış mini bölme yardımıyla çeşitli soslar ile sunabilirsiniz.
Patates Sunum

 

Sepette Patates Kızartması
Fritözden yeni çıkmış gibi görünen sepette patates kızartması konsepti avrupadan ülkemize de hızla geldi.  Sepetin içerisine özel hazırlanmış kağıtlar koyularak üzerine patates kızartması ekleniyor. Genellikle gazete kağıdı görünümünde olan kağıtların yanı sıra sizin kendi konseptinize uygun renklerde kağıtlar da seçilebilir. bazı firmalar kendilerine ait menülerini yada günün öne çıkan ürününün yer aldığı bir kağıdı tercih edebiliyor.

Sepette patates kızartması

 

Patates Shot
Mini boy shot bardakları içerisine hazırlanmış kızarmış patates ve sosları küçük ikramlar için ideal. Bununla birlikte daha büyük boyutta bardakları normal ikramlar için kullanabilirsiniz.

Bardakta patates kızartması

Mini Patates Kovaları
Şimdilerde hemen her yerde görebileceğiniz renk renk mini kovalar içerisinde servis yapmak çok revaçta.

Kova patates kızartması konsepti

Özel Tasarım Ürünler ile Kızarmış Patates Sunumları
Sizin zevkinize göre tasarlanmış markanıza özel tasarım ürünler ile patates kızartması servisi yapabilirsiniz.  Porselen, ahşap, karton hangi materyalden olursa olsun size ait olan bir konsepte sahip bu ürünler ile kendi çizginizi servisinize yansıtabilirsiniz.

Özel tasarım konsept ürünler

 

2014 yılının en popüler kızarmış patates sunumları sizler ile paylaşmaya çalıştık. Umarız beğenmişsinizdir. Ürünlerin tamamını www.cafemarkt.com adresinden bulabilir, orada yer almayan özel ürünler için 0212 514 51 21 no’lu telefondan ya da info@cafemarkt.com adresinden Cafemarkt yetkililerine ulaşarak temin edebilirsiniz.

2 Yorumlar

  1. blank

    merhabalar patatesler için kağıt külah satıyor musunuz?

    • blank

      Merhaba,
      Satış ekibimize 0850 811 12 23 numaralı telefonumuzdan hafta içi mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz. Konuyla ilgili yardımcı olacaklardır.
      İyi günler dileriz