Temizlik Malzemeleri
Temizlik Malzemeleri

Temizlik Malzemeleri

Temizlik hayatın her alanında olması gereken hepimizin ihtiyaç duyduğu bir zorunluluktur. Sağlıklı kalabilmek için temizlik hayatımızda olmak zorunda. Temizlik yaparken sade su yeterli olmadığından temizlik malzemeleri baş yardımcılarımızdandır. Temizlik yoğun kullanılan alanlar için normalde evlerimizde olduğundan çok daha sık yapılmalıdır. Özellikle halka açık tesisler günde birkaç defa temizlik yapmak zorundadır.

Otel, cafe, restoran, kamp alanları ve benzeri halkla iç içe alanlarda evde kullandıklarımızdan daha farklı temizlik malzemeleri kullanılır. Yoğun kullanım alanları yoğun temizlendiğinden doğru temizlik ürünü seçilmezse temizlenen alanda hasara yol açar.

Doğru Temizlik Malzemeleri

Doğru temizlik malzemesi halka açık alanlar için üretilen endüstriyel temilik malzemeleridir. Endüsriyel temizlik malzemeleri hem materyale hem de temizlenecek alana göre özel olarak üretilen ürünlerdir. Bunları kullanılacağı alanlara göre şöyle sınıflandırabiliriz.

  • Mutfak Temizlik Ürünleri
  • Banyo Temizlik Ürünleri (WC Temizlik Ürünleri)
  • Genel Alan Temizlik Ürünleri
  • Kişisel Hijyen Ürünleri
  • Cila Ürünleri
  • Zemin Temizleme Ürünleri
  • Temizlik Bezleri
  • Temizlik Fırçaları

Mutfak Temizlik Ürünleri: Mutfak temizlik ürünleri mutfaktaki ekipmanlar için özel olarak geliştirilmiş, durulandığında tortu bırakmayan ürünlerdir. Bu sayede temizleyici artığı yiyeceklere bulaşmaz ve zehirlenmelere yol açmaz. Bu kategorideki ürünler bulaşık deterjanı, bulaşık makinesi deterjanı, tabak temizleyici,ızgara temizleyici,fırın temizleyicisi, fırın temizlik tableti gibi ürünlerdir.

Banyo Temizlik Ürünleri: Banyo temizlik ürünleri banyodaki seramik ve paslanmaz materyaller için zarar vermeyecek şekilde hazırlanmışlardır. Özellikle cafe tuvaletleri, otel banyoları gibi yoğun kullanılan alanlarda yüksek hijyen sağlamak içindirler.  Bunlara örnek olarak asidik banyo temizleyicisi, tuvalet temizleyicisi verilebilir.

Genel Temizlik Ürünleri: Birden fazla alan için kullanılan genel temizlik ürünleridir. Evtipi değildirler ortak kullanım alanları için özel olarak geliştirilmişlerdir. Bunlara örnek olarak parfümlü yüzey temizleyicisi, çok amaçlı genel temizleyiciler verilebilir.

Kişisel Hijyen Ürünleri: Kişisel hijyen ürünleri ortak kullanım alanı için tasarlanan sabunlar, hijyenik jeller gibi kişinin toplu kullanılan alanlarda kişisel temizliğini yapmasını sağlayan ürünlerdir.

Zemin Temizleyiciler ve Cila Çeşitleri: Zemin kaplamalrı için özel olarak hazırlanmış temizlik ürünleridir. Bu ürünler ahşap gibi yüzeylere zarar vermeden temizlenmesini sağlar.

Temizlik Bezleri ve Temizlik Fırçaları: Temizlik bezleri çeşitli ebatlarda cam, inox gibi malzemelerin temizliğini kolaylaştıracak ürünlerdir. Bunlara örnek olarak cam bezini verebiliriz. Camın daha parlak olmasını ve üzerinde toz, tüy kalmamasını sağlar. Özel bir yapıdadır. Fırçalar tuvalet fırçası, lavabo fırçası gibi yüzeyler için özel formda ve farklı sertlikte olan temizlik için yardımcı olacak fırçalardır.

Temizlik Malzemeleri
Temizlik Malzemeleri

Temizlik malzemeleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.