patates dilimleyici

Patates Dilimleyici

Patates Dilimleyici

Patates Dilimleme Makinesi yani patates kesme makinesi özellikle endüstriyel mutfakların kurtarıcılarından. Patates kızartması artık hemen hemen her menünün yanında servis edilebilen joker bir ürün halini aldı.

Patates Dilimleyici Çeşitleri

Patates dilimleyiciler manuel patates dilimleme makinesi ve elektronik patates dilimleme makinesi olarak iki grupta incelenebilirler. Manuel patates dilimleme makinesi insan gücü ile elektronik patates dilimleme makinesi ise elektrik gücü ile patatesleri dilimler.
Patates DilimleyiciPatates Dilimleyici ve Patates Dilimleme Makinesi PDF Kataloğu için Tıklayınız.

Elektronik Patates Dilimleyiciler

Elektronik patates dilimleme makinesi çeşitleri sadece patates dilimleme için olanlar ve patates dilimlemeyi sadece bir seçenek olarak sunanlar olarak iki farklı çeşitte bulunur. Bu ekipman ile parmak patates dilimleme, küp patates dilimleme, yuvarlak cips patates dilimleme, patates rendeleme hatta patates ezme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Patates Dilimleyici

Manuel Patates Dilileyici

Manuel patates dilimleyiciler itme gücü ile çalışırlar. Genelde parmak patates doğrama makinesi, küp patates doğrama makinesi, yuvarlak cips  şeklinde patates doğrama makinesi görevi üstlenirler.

Patates Dilimleme Makinesi

Patates Dilimleyici Fiyatı

Güncel patates kesme makinesi fiyatı için www.cafemarkt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.Manuel patates kesme makineleri daha uygun fiyatlara sahiptirler. Ancak elektronik patates kesme makineleri ile daha fazla iş yapabilirsiniz.

Similar Posts