Kitchenaid-Artisan-Mikser
Kitchenaid Artisan Mikser

Kitchenaid Mikser

Kitchenaid Mikser

Kitchenaid mikser artık sadece bir mikser değil aynı zamanda mutfaklar için bir ikon olmuş durumda. Pek çok kişinin hayallerini cıvıl cıvıl renkleri ve hoş tasarımı ile süslüyor. Kitchenaid mikser tasarımında ve teknolojisinde 97 yıllık bir geçmişi ve tecrübeyi barındırıyor.

Kitchenaid mikser hem ev hamınlarının hem de şeflerin en çok tercih ettiği ürün olma özelliğine sahip.

Kitchenaid her mutfağa, her düzene ve her ihtiyaca göre ayrı tasarımlarda set üstü mikser serisi hazırlamıştır.

  • Architect Serisi
  • Artisan Design Serisi
  • Artisan Serisi
  • Classic Serisi
  • Custom Metallic Serisi
  • Professional 600 Serisi
  • Professional Heavy-Duty Serisi
  • Ultra Power Serisi

Kitchenaid Artisan serisi en çok tercih edilen ve en popüler Kitchenaid serisi olma özelliğini taşıyor. 28 Farklı renk seçeneğini alıcılar ile buluşturan bu seri 4,7 litrelik bir kaseye sahip. 325 w motora sahip.

Kitchenaid-Mikser

Peki Neden Kitchenaid Mikser?

Kullanımı Kolay

Kitchenaid mikser set üstü mikser grubundandır ve sizi yormadan çalışır. Ürününüzü istediğiniz kıvamda hiç yorulmadan üstelik uzun süreler çırpar, karıştırır ve yoğurma işlemini gerçekleştirir. Aynı anda pek çok işi bir arada yürüten şefler için bu hem güç hem de iş tasarrufu sağlar.

Cıvıl Cıvıl Renkleri Vardır

Cıvıl cıvıl renkleri ile Kitchenaid mikserler her mutfağa renk ve ışıltı katmaktadır. Cafe ve restoranların ise konseptlerini tamamlamaktadır. Siz de favori renginizi kitchenaid ile mutfağınıza taşıyabilirsiniz.

Aparatlar ile Zenginleştirilebilir

Kitchenaid sadece bir mikser olmakla kalmıyor. Aparatlar ile zenginleştirebilir tasarımı sayesinde mutfağınızda en büyük destekçiniz oluyor. Kitchenaid bir mikserin yapabileceklerinin sınırlarını zorluyor. Ayrıca alabileceğiniz bu aparatlar ile narenciye sıkabilir, makarna yapabilir, mantı kapatabilirsiniz. Sebze doğrayabilir hatta inanması güç ama sosis bile yapabilirsiniz.

kitchenaid-mikser-artisan

Kolay Temizlenebilir

Ayrılan aparatları ve kalkan baş kısmı ile kolayca temizlenebilir. Kullanım dışı olduğu zamanlar için ise ayrıca temin edilebilir Kitchenaid örtüsü sayesinde kirlenmeden muhafaza edebilirsiniz.

Kitchenaid Mikser Çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.