Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Çubuk Waffle Makinesi
Çubuk-Waffle-Makinesi

Çubuk Waffle Makinesi

Çubuk Waffle Makinesi

Çubuk waffle akımı global olarak gördüğü büyük ilgiden sonra ülkemizde de popüler olmaya başladı. Remta markasının ülkemizde satışa sunduğu çubuk waffle makinesi ile çubuk waffle yapmak diğer waffle çeşitlerini yapmak kadar kolay.

Yapışmaz Teflon Plakalar

Elektrik ile çalışan çubuk waffle makinası teflon kaplama döküm plakalara sahip. Bu plakalar sayesinde teflonun yapışmaz özelliği ile pişirim sırasında olabilecek yapışma sorunları ortadan kalkıyor. Ürünün ayarlanabilir termostatı var. Ürün aktif halde değilken yani sıkça kullanılmazken ürünü tamamen kapatmak yerine ürünü kısabilir enerji tasaruufu sağlayabilirsiniz.

Çubuk-Waffle-Makinesi

Paslanmaz Çelik Gövde

Çubuk waffle makinası paslanmaz çelik gövdeye sahip. Ürünün uzun süre kolayca muhafazasını sağlıyor. Üstelik paslanmaz yapı kolayca temizleniyor.

Aynı Anda 4 Servis Birden Yapın

Çubuk waffle makinesi aynı anda 4 adet çubuk waffle yapmaya olanak salğlıyor. Bu da hızlı servis yapmanızda olanak sağlıyor. Tek hamuru bir kerede dökerek tam adet waffle yapabilirsiniz.

Çubuk Waffle Makinesi

Hem Keyifli Hem Pratik

Çubuk waffle yemesi hem keyifli hemde al git servisler için oldukça pratik. Üstelik çocuklar gibi waffle yemede zorlanan kişiler içinde oldukça ideal. Çubuk waffle yazın yenen dondurmanın yerini kışın almaya aday bir ürün. İnsanların ellerinde nasıl yaz aylarında külah ile dondurma görüyorsak önümüzdeki kış boyunca çubuk waffle diğer bilinen adı ile stick waffle göreceğiz gibi görünüyor.

Çubuk waffle makinesi ve diğer waffle makinesi çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.