Makarna Kesme Makinesi

Makarna Kesme Makinesi

Makarna Kesme Makinesi

Makarna şahane lezzeti ve pratik olması sebebiyle hem evlerde hem de restoranlarda çoğu zaman tercih ettiğimiz bir yiyecek. Ancak tabiki restoranda ya da bir cafede yemek için tercih ettiğimizde taze olanını tercih ediyoruz. Son dönemde hayatımıza giren makarna kesme makinesi ile taze makarna yemek hiç de hayal değil. Hem de hem restoranda hem evde.

Imperia makarna kesme makinesi taze makarnayı Italya’dan mutfağınıza getiriyor. Makarna kesme makinesi ile sadece taze makarnalar değil, farklı aromalardaki değişik çeşitlerdeki makarnalarda tabağınızda yerini alıyor.

Makarna Kesme Makinesi

Erişte kesme makinesi ile istediğiniz lezzette makarnalar yapabiliyosunuz. Üstelik istediğiniz formda. Farklı şekillerde yapacağınız aromalı makarnalar ile cafe ve restoranınızda şefinizin imzasını bırakabilir, fark yaratabilirsiniz.

Kullanımı Kolay

Makarna ve erişte kesme makinesinin kullanımı çok kolay. Manuel ve elektrikli olmak üzere farklı modelleri var. Manuel makarna kesme makinası bir kol yardımı ile çalışıyorç Hamurunuzu istediğiniz kıvama getirdiğinizde kolu çevirerek hamurun istenilen incelikte açılmasını sağlıyorsunuz. Sonra istediğiniz kalınlık ve formdaki kesme başlığını makineye yerleştiriyorsunuz. Yine çevirilen kol yardımı ile makarnalarınızı pişirime hazır hale getiriyorsunuz.

Elektrikli olan modellerin kullanımı çok daha zahmetsiz. Özellikle makarna restoranlarının ve çok makarna tüketiminin olduğu mekanlar tarafında sıkça tercih ediliyor. Elektrikli ürün kol çevirme olmadan pratik bir şekilde tıpkı manuel üründe olduğu gibi işlemi gerçekleştiriyor. Size kalan sadece hamurun ne kadar ince olacağını belirlemek ve istenilen makarna biçimini seçmek.

Tabaklarda Eğlence Var

Makaralar sadece aroma ve form kazanmıyor, aynı zamanda renk de kazanıyor. Özellikle çocuk menülerinde farklı renklerdeki makarnalar ile menüler zenginleşiyor, çocuklar yerken eğleniyor.

Makarna Kesme Makinesi

Makarna kesme makinası ile mantı ya da ravioli yapmak da mümkün. Bazı modeller bunun için tıpkı makarna kesme başlığı gibi bir başlığa sahipken; bazı modeller ise sadece küçük bir aparat eşliğinde mantı ya da ravioli yapımına olanak sağlıyor. Ravioli aparatları ile yıldız şekilli mantılar, kare ravioliler yapabilirsiniz.

Makarna kesme makinesi çeşitlerimiz ve ravioli aparatı ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.