Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Sebze Doğrama Makinası
Sebze Doğrama Makinası
Sebze Doğrama Makinası

Sebze Doğrama Makinası

Sebze Doğrama Makinası

Sebze doğrama makinası hemen her mutfakta yer alır. Ancak endüstriyel mutfaklarda sebze doğrama makinelerine daha çok ihtiyaç vardır. Yüksek ölçeklerde yemek ve salata yapılan mutfaklar olduğundan; sebze doğrama işi seri biçimde yapılır. Bu durum ciddi iş gücü gerektirir ve vakit alır. Sebze doğrama makinesi endüstriyel mutfaklar için hem vakitten hem de iş gücünden ciddi tasarruf anlamına gelir.

Robot Coupe Sebze Doğrama Makinesi

Robot Coupe sebze doğrama makinesi endüstriyel mutfaklar için tasarlanmış bir üründür. Paslanmaz bıçakları uzun süre kullanıma uygundur. İki bıçağı aynı anda kullanabilmeyi sağlayan özel tasarımı sayesinde birçok farklı doğrama biçimini makinenizin tek tuşuna basarak yapabilirsiniz. Şerit kesebilir, farklı boyutlarda küp doğrama yapabilirsiniz. Robot Coupe size ayrıca farklı boyutlarda rendeleme yapma imkanı da tanır. Robot coupe ile yumuşak domatesten göbek salataya tüm çeşit ürünlerde başarılı sonuç elde edersiniz.

Robot coupe sebze doğrayıcı mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Bu sebeple geniş dizayn edilen ağzı sayesinde kesmek, doğramak ya da parçalamak istediğiniz sebzeleri bütün olarak robota atabilir ve istediğiniz biçimde doğranmasını sağlayabilirsiniz.

Sebze Doğrama Makinası

Parçaları Ayrılabilir

Ayırılabilir parçaları sayesinde kolayca temizlenebilir. Paslanmaz çelik yapısı ile mutfaklar için {6890be1797b82714018dbc273c43be5ef11f8ae44530bc181d342d88b982b3c4}100 uygundur.

Güçlü Motor

Robot Coupe sebze doğrama makinası çeşitleri endüstriyel kullanım için üretildiğinden tüm modeller güçlü motorlara sahiptir. Ürün ne kadar sert olursa olsun hiç zorlanmadan kolayca parçalama işlemini gerçekleştirir.

Sınırlarınızı Zorlayın

Robot Coupe sebze doğrama makineleri aparatlar ile zenginleştirilebilir. Ayrıca temin edilebilecek özel başlık ile püre yapma özelliğinide mutfak robotunuzun özellikleri arasına katabilirsiniz.

Sebze Doğrama Makinesi

Sebze doğrama makinası çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.