Servis Çantası
|

Servis Çantası

Servis Çantası

Restoranlardan yemek siparişi vermek bir çok kişinin ya da işyerinin rutini içerisinde artık. Hızlı yaşamın hakim olduğu bu dönemde ne kadar istenilsede her zaman hızlı davranmak mümkün olmuyor. Gerek trafik gerekse yoğunluk, telefonla verilen siparişlerinde aksamasına ya da uzun sürede teslim edilmesine sebep olabiliyor. Söz konusu yemek olduğunda kimse beklemiş ve soğumuş bir yemek yemek istemiyor.

Bu durum göz önüne alınarak tasarlanmış motorsiklet arkası izolasyonlu kutular ile paket servisleri ısı kaybetmiyor. Yemekler servisi sıcak olarak tamamlıyor ve alıcısına buluşuyor. Cafemarkt’ın paket servisi yapan işletmelere sunduğu tek kolaylık motor arkasına yerleştirilen kutular değil. Aynı zamanda yiyeceğin ısıyı kaybetmesine ya da soğukluğunu yitirmesine yani ısı değişimi yaşamasına engel olarak üretilen ısı yalıtımlı taşıma çantaları yani servis çantası.

Servis Çantası

Paket servis çantaları paket servisleri için özel olarak imal edildiğinden bir kaç farklı modele sahiptir. Örneğin pizza taşıma çantası. Pizza taşıma çantalarının yani pizzabox 4 pizzaya kadar taşıma imkanı sağlayan içecek ile ayrı pizza bölmeleri vardır. İçecekler için ayrı gözleri vardır. Yemekler genellikle sıcak, içecekler ise soğuk servis edildiğinden, birbirlerinin ısısına etki etmesin diye bu bölmeler ayrı olarak tasarlanmıştır.

Servis Çantası ve Pizza Kutusu çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts