Ana Sayfa / Cafe Açmak / Cafe Ekipmanları Listesi
Cafe Ekipmanları Listesi
Cafe Ekipmanları Listesi

Cafe Ekipmanları Listesi

Cafeler hepimizin boş zamanlarında gitmekten büyük keyif aldığı, haftada en az bir kere ziyaret ettiği yerler arasında. Son dönemlerde pek çok girişimci tercihini şansını popüler olan bu alanda denemekten yana kullanıyor ve cafe açıyor.

Tüm cafelerin ihtiyaçları menülerinde yer verecekleri yiyecek ve içeceklere göre değişmektedir. Siz de tercihinizi cafe açmaktan yana kullandıysanız cafe ekipmanları listenizi hazırlarken servis edeceğiniz yiyeceklere göre bir liste hazırlamanızı öneririz. Ancak sektöre yeni giren birisi için ihtiyaçların neler olabileceğini bilmek çok da kolay değil. Bu nedenle pek çok girişimci bizlere ihtiyaçlar ile ilgili akıllarında sorular ile geliyorlar.

Cafemarkt Profesyonel Mutfak Ekipmanları ekibi olarak sizlerden gelen yoğun talep doğrultusunda bir yazı yazalım dedik. Daha önce cafe açmak için bize gelen müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak sizlere standart bir cafe malzemeleri listesi hazırladık. Umarız pek çok kişiye faydası olur.

Cafe Ekipmanları Listesi

Cafe Malzemeleri Mutfak İçi Grubu




























Cafe Malzemeleri Masa Üstü Grubu




































Cafe Ekipmanları Listemizi PDF olarak indirmek için tıklayın.

Cafe Malzemeleri ve Cafe Ekipmanları ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

3 Yorumlar

  1. blank
    burak abdullah oğuz

    meraba mustafa bey ,
    Cafe malzemeleri ile iligili yaptığımız telefon görğşmesine istinaden sizden fiyatlandırma listesi bekliyorum teşekkürler.

    • blank

      Merhaba, Mustafa Bey satış departmanımızda çalışmaktadır ve kendisi size en kısa sürede dönüş yapacaktır. Şimdiden iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

  2. blank

    Essalamualeýkum
    Maşallah