| |

Termo Tepsiler ile Sıcak ve Sağlıklı Yiyecekler

Yemeğin sıcak olması, yenilebilirlik ve besin değeri açısından oldukça önemlidir. Aralıklarla yemek servisi yapılan otel, hastane gibi işletmelerde yemek hassas bir konudur. Odaya yemek servisi hijyenik ve sıcak bir şekilde olmalıdır. Termo tepsiler uygun şartlarda yemek servisi yapılabilmesi için üretilmiş ve sıkça tercih edilen ürünlerdir.

Klipsli ya da klipssiz tepsi çeşitleri mevcuttur. Tepsilerin öne çıkan en önemli özellikleri hijyenik ve sağlam olmasıdır. Darbelere karşı dayanıklı tepsileri uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ürünlerin en çok kullanıldığı yer hastanelerdir.

termo tepsi
Hava ile Temas Etmeden 45 Dakika Sıcaklık

Hasta yemeklerinin sıcak ve steril olması sağlık için en önemli unsurlardan biridir. Yemekler termo tepsiler ile servis edildiği süre boyunca hava ile temas etmez ve soğumaz. Yemekleri mikrop ve bakterilerden koruyabilmek için en iyi seçenek bu modelleri kullanmaktır. Tepsiler içerisindeki yiyecek ve içecekleri 30-45 dakika arası bulundukları ısıda tutar. İçerisinde 5-6 bölmelik yer olan tepsilerle ana yemek, yan ürün, tatlı ve içecek sunabilirsiniz.

Tabak bölmeleri olan tepsilerin tabaklarını ayrıca temin edebilirsiniz. Tepsilerin içerisinden tabak çıkmamaktadır. Doğru ölçüde tabaklar almak için tepsinizin bölmelerini önceden ölçmeniz gerekmektedir. Ekipmanların içerisinde 5 ya da 6 tabaklık yer bulunur. Tabakları satın alırken şekil ve ölçüleri doğru almanız uzun süreli ve sağlıklı kullanımı sağlayacaktır.

termo tepsi

Hangi Termo Tepsiyi Almalıyım?

İşletmeleriniz için thermo tepsi satın alırken dikkat etmeniz gereken unsurlar vardır. Sert plastikten üretilmiş tepsiler darbelere karşı dayanıklı ve gıda ile uyumludur. Plastik denilince yemek ile olan temasında şüphe duyulsa da termo tepsi modellerinde bu durum söz konusu değildir. Bakteri barındırmayan ve yıkanabilir yapısı sayesinde güvenle kullanım yapabilirsiniz.

Avrupa standartlarındaki ürünler dünyanın her yerinde sıklıkla kullanılmaktadır.

Satın alma aşamasındaki tüm sorularınız için Cafemarkt ekibi tecrübeli satış ekibiyle hizmet vermektedir. Kurumsal satış kanalımızdan bize ulaşarak satın alma işleminizi kolaylaştırabilirsiniz. Hem en uygun ürünü almak hem de güvenilir alışverişi tecrübe etmek için bize 0850 811 12 12 no’lu telefondan ulaşın.

Genellikle çok sayıda kullanılan tepsileri taşımak için de çeşitli ekipmanlar bulunmaktadır. Tepsi taşıma ve muhafaza etmede kullanılan termoboxlarla ilgili diğer yazımız için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/termobox-ve-termo-tepsiler/

Termo Tepsi Satın Al!

Similar Posts