Escobarista Isı Ayarlı Kettle ile Harikalar Yaratın!

Kettle kolay su ısıtma ve zaman kazancı için tüm mutfaklarda bulunur. Birçok kettle çeşidi bulunmaktadır. Bazı çeşitler özel kullanım içindir. Escobarista ısı ayarlı kettle de bu özel kullanım ürünlerindendir. Özellikle 3. nesil kahvecilikteki yavaş demleme yöntemi için idealdir.

3. nesil kahvecilikte dripper, chemex ve sifon gibi birçok demleme yöntemi bulunmaktadır. Suyun ibrik uçlu bir kettleden aynı akış hızında kahve üzerinde gezmesi kahve özünü çok daha fazla dışarı çıkarır.

Özellikle 3. Nesil kahveciler için ideal olan Escobarista ısı ayarlı kettle işletmelere büyük kolaylık sağlar. Ördek boyunlu diye de adlandırılan ucu sayesinde su hep aynı hızda ve ince bir şekilde akar.

Escobarista Isı Ayarlı Kettle

Escobarista Isı Ayarlı Kettle Özellikleri

Kettle 3 ana parçadan oluşur. Alt kısım elektrikle bağlanan ve gövdenin çalışmasını sağlayan kısımdır. Gövde kısmı ve gövdenin kapağı da diğer parçalardır. Fişe takarak kolayca çalıştırabileceğiniz kettle modelinde ısı ayarı sayesinde suyu dilediğiniz sıcaklığa getirebilir, o sıcaklıkta sabitleyebilirsiniz.

Gövdeki alt parçaya taktığınızda çalıştığına dair bir sinyal veren kettle aynı sinyali ideal sıcaklığa eriştiğinde de verir. Böylece suyu ısınmaya bıraktıktan sonra diğer işlerinize odaklanabilirsiniz.

Kettle üstüne sıcaklığın yazdığı bir gösterge mevcuttur. Göstergenin altında açma kapama tuşu, ısı ayarlama tuşu ve başlatma tuşu bulunur. Sizin için ideal ısıyı ayarladıktan sonra başlatma tuşuna basmanız suyu ısıtmak için yeterlidir. Su ısındığında size sinyal veren kettleyi işletmelerinizde de güvenle kullanabilirsiniz.

Escobarista Isı Ayarlı Kettle

İdeal Kullanım ve Şık Tasarım

Suyun derecesini sabitlemek onu her an kullanılabilir hale getirecektir. Escobarista ısı ayarlı kettle oldukça kullanışlı bir ekipmandır. İçerisine koyduğunuz su miktarı ısınma süresini etkiler fakat muadillerine göre oldukça hızlı ısıtma yapmaktadır. Burdaki asıl amaç doğru sıcaklığı yakalayarak içeceklerinizi en lezzetli şekle getirebilmektir.

Fiyat performans ürünü olan kettle piyasaya göre oldukça tercih edilebilir bir fiyata sahiptir. Şık ve şirin görünümüyle açık mutfaklarda dekorunuzun bir parçası olacaktır. Hafif ve ergonomik yapısı küçük işletmeler için de bu ürünü vazgeçilmez hale getirmektedir.

Ev ve işletmelerinizde yardımcınız olacak ısı ayarlı kettle modellerine cafemarkt.com internet sitesinden avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. 

3. nesil kahvecilik son yıllarda oldukça gündem de olan bir akımdır. 3. nesil kahvecilik ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için linke tıklayarak diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/3-nesil-kahve-ekipmanlari-kullanimi/

Escobarista Isı Ayarlı Kettle Satın Al!

 

Similar Posts