Ana Sayfa / Genel / Su Sebili Modelleri ile Tasarruf Yapın!
blank

Su Sebili Modelleri ile Tasarruf Yapın!

Yaşam kaynağımız olan su yaşamımızın her aşamasında kullanılır. Suyun kullanım çeşitlerine göre çeşitli kaynaklar bulunur. Kaynakların kullanımı ne kadar iyi yaparsak hem sudan hem de giderlerimizden daha çok tasarruf edebiliriz. Özellikle işletmelerde bu tasarrufu sağlayan en iyi ekipmanlar su sebilidir.

Su Sebili Modelleri

Su sebili modelleri hem evlerde hem de işletmelerde kullanılabilir. Kullanım hacmi ve şekli hangi sebili alacağınıza karar vermenizde büyük rol oynar.

Su sebilleri paslanmaz çelikten üretilir. Sürekli su ile temasta olacak tüm makinelerde olduğu gibi hijyenik malzemeden üretilir. Musluk sistemi ile çalışan sebiller suyu içerisinde ve takılı damacanada barındırır ya da şebekeden alabilir. Su musluklardan dışarı çıkar ve çeşitli sayıda musluk olabilir.

su sebili

Su sebili soğutmalı modeller ısı kaybını minimum seviyede tutar ve kullanıcıya sürekli olarak soğuk su temin eder. Tek musluktan 6 musluğa kadar birçok çeşit model bulunur. İşletmelerde genellikle çok sayıda musluktan yoğun kullanım yapılır.

Sebiller aynı anda hem soğutup hem ısıtabilir de. Bu özellikle ev kullanımı için oldukça avantajlıdır. Haznelerinde suyun bayatlamadan ve vitaminini kaybetmeden saklanmasını sağlayan su sebilleri anlık çözümler bulmanızda size yardımcı olacak.

Sebillerin Avantajları

Anına soğutma ya da ısıtma sağlayan sebiller zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Damacana ile çalışan sebillerde tek tuşla suyunuzu bardağa dökebilir, günlük hayatınızı daha kolay hale getirebilirsiniz.

İşletmelerde kullanılan su sebilleri ise işlerinizi çok daha hızlı hale getirir. Özellikle şebekeye bağlanan sebiller direkt suyu çeker ve size ulaştırır. Bu sayede ayrıca bir su alımı yapmanıza gerek kalmaz.

Arıtmalı su sebili modelleri de işletmelerde oldukça rağbet görür. Senox su sebili modelleri bu alandaki en iyi ürünlerdir. Şebekeden alınan su, arıtma sayesinde içme suyuna dönüşür. Bu özellik şüphesiz ki arıtmanın işletmelere kazandırdığı büyük bir avantajdır.

su sebili

Su arıtma son yıllarda oldukça rağbet gören bir sektördür. Hem özel cihazlarla hem de sebiller sayesinde su arıtmak mümkündür. arıtılan suyun kalitesi hem içeceklerinizin hem de yiyeceklerinizin tadını olumlu yönde etkileyecektir. Arıtmalı ve şamandıralı su sebili satın alırken ürün hakkında detaylı bilgi almanızı öneririz.

Detaylı bilgi için tecrübeli satış ekibimize 0850 811 12 23 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz. Size uygun su sebilini satın aldıktan sonra yıllar süren kolay ve memnuniyet dolu bir kullanım sizi bekliyor!

Su arıtma ve cihazları hakkında bilgi almak için ilgili blog yazımızı okuyabilirsiniz. Yazıyı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/saglikli-yasam-icin-aritma-cihazlari/

 

Su Sebili Satın Al!