Blendtec 650 Blender ile Mükemmel Performans

Blendtec kendi alanın dünyanın en iyi 3 markasında biridir. İşletmeler için vazgeçilmez olan ürünlere neredeyse gittiğiniz tüm bar ve restoranlarda rastlayabilirsiniz. Çok yönlü Blendtec 650 blender modeli Amerika’da da sıkça kullanılan bir modeldir.

Yabancı inceleme videolarında telefon ve saati parçalayarak gücünü kanıtlayan model toplam 3 parçadan oluşur. Ana gövde, sürahi ve kapak kısmı oldukça kolay demonte edilebilir. Kolay monte hali temizliğini de kolaylaştırır.

Blendtec 650 Blender

Blendtec 650 Blender’i Diğer Markalarından Ayıran Özellikler

Blendtec’i muadillerinden ayıran en büyük özellik bıçak yapısıdır. Peki bıçak yapısı nasıldır? Blendtec bir bıçağın kaliteli olması için en önemli özelliğin yapı olduğunu savunur. Keskin, tırtıklı ya da başka ekstra bir özelliktense büyük etkili alanına sahip olması daha avantajlıdır.

Blendtec 650 blenderin bıçağı videomuzda da gösterdiğimiz gibi büyük ve sağlamdır. Herhangi bir şekilde el kesme ihtimali bulunmaz. Keskinliğinin az olması bir dezavantaj değildir. Bıçağın büyüklüğü sayesinde iyi bir vortex oluşturur ve içerisine atılan tüm ürünleri kolayca parçalar.

Blendtec 650’de 6 farklı menüsü ve 8 hız ayarı bulunur. Bu menüler sayesinde yapacağınız ürüne uygun programı kullanabilirsiniz. Smoothie, margarita, çorba gibi farklı ürünleri rahatlıkla menünüze ekleyebilirsiniz. Kademeli hız ayarı da tariflerinizde size yardımcı olacaktır. Dokunmatik led ekranında tüm makine ayarlarını kolayca yapabilirsiniz.

Blendtec 650 Blender

Güçlü Motor Yapısı ile İşletmelerin Yardımcısı

Blendtec 650 blenderin ısınmaya karşı korunaklı güçlü bir motoru bulunmaktadır. Motorun kendi koruması haricinde makinenin alt kısmında havalandırma bulunur. Kolay soğuma blenderlerinize yoğun çalışma fırsatı sunar.

Ürün kullanılmadığı zaman otomatik olarak kapanır. Tasarrufa uyumludur. Tüm bu işlemleri yapmanın yanı sıra buzlarınızı da rahatça kırabilirsiniz.

8 yıllık alışılmışın dışında bir garanti süresi olan blender bu süreyle güvenilirliğini de kanıtlamaktadır. Bilinen ve güvenilen ürünlerle işe başlamak ve hizmet vermek her zaman daha verimli olmaktadır. Blendtec dünya çapında kazandığı ün ile kusursuz hizmet vermektedir.

Çocuklarınız Hem Mutlu Hem Sağlıklı

Çocuklarınızın yemeyi sevmediği sağlıklı yiyecekleri dilediğiniz formda sunma şansını kaçırmayın! Sebzelerle kolaylıkla çorba ya da püre yaparak sağlıklı beslenmeye başlayın. Pürüzsüz yapıda ürün çıkaran Blendtec 650 blenderin kullanımı da oldukça kolay.

Kaliteli bir yardımcıya sahip olmak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Merak ettiğiniz diğer blender modelleri için blog sayfamızı ziyaret edin. Blender modelleri için tıkla.

Blendtec 650 Blender Satın Al!  

Similar Posts