ahşap 3

En Çok Tercih Edilen Ahşap Sunum Çeşitleri

En Çok Tercih Edilen Ahşap Sunum Çeşitleri

Cafe,otel restoran gibi endüstriyel mutfaklarda son dönemlerde naturel ürünler en çok tercih edilen ürünler oldu. Taş görünümlü tabaklar, toprak ürünler ve ağaçtan imal edilmiş ürünler gerçekten hem çok şık duruyorlar; Hem de sıcak bir konsept arayışı içinde olanların isteklerine cevap veriyorlar.

2015’in sonları ve 2016’nın ilk yarısına damgasını vuran en çok tercih edilen ahşap ürünleri sizler için anlatıyoruz.

Barlar için Ahşap Shot Standı:

Genellikle 2,4 ve 7 bardaklık modelde suya dayanıklı ağaçtan özel olarak imal edilen shot standları barların en çok tercih ettiği ahşap ürünlerimizden oldu. Markaların tercihine göre logo ya da maskotu lazer yöntemiyle üzerine kazıdığımız shot standları şıklıkları ile de müşterilerimizin konseptlerini tamamladı.

ahşap 2

Fast Food Büfelerinin Tercihi Ahşap Ketçap Standı:

Müşterilerimizin istediği renk ve ebatlarda ürettiğimiz kaliteli ağaçtan ahşap ketçap standı en çok fast food satan işletmeler tarafından tercih edildi. Hem şık hemde doğal görüntüsü ile işletmelerin konseptlerine uyum sağladı.

ahşap 3

Ahşap Standlı Mini Emaye Tencere:

Canlı renkleri ile ahşaba farklı bir hava katan mini emaye tencereler, işletmeler tarafından en çok çorba sunumu için tercih edildi. Menüdeki çorba çeşidine göre farklı renklerde kullanılan mini tencereler şık görünümlerinin yanı sıra oldukça da dayanıklılar.

ahşap 4

Barlar için Viski Sunum:

Barların en çok tercih ettiği bir diğer sunumda çikolata ve viskiyi aynı anda servis etmeye olanak sağlayan ahşap viski sunum standı. Viskinin yansıması ile yeniden hayat bulan ahşap arzu edildiğinde müşterilerin logosu ile de imzalandı.

Ahşap Sunum Viski Sunum

Ahşap Tepside Çay Sunumu:

İnce cam bezenerek üretilmiş cam demlik ve ahşap tepsinin doğal görüntüsü pastel renkler ile süslenmiş fincanlar ile tamamlanıyor. Pastel tonlarında sarı, yeşil, pembe, mavi ve turuncu renk seçenekleri bulunan fincanlar müşterilerimizin arzusuna göre dekorlanarak konseptleri ile bütünleştirildi.

ahşap5

Sandviç ve Et Sunumları:

Porselen ve ahşabın bir arada hizmet verdiği geniş sunum standları müşterilerimizin talebi doğrultusunda sosluk ve mini fritöz sepetleri ile tamamlandı.

Ahşap 6

 

Siz de size özel Ahşap Sunumlar için deneyimli satış ekibimize 0212 514 51 21 no’lu telefondan info@cafemarkt.com mail adresimizden ya da www.cafemarkt.com adresimiz üzerinden online chat destek hizmetimizden irtibat kurabilirsiniz.

Similar Posts