Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Türk Kahvesi Sunumları
Kahve Sunum Konsepti Cafemarkt

Türk Kahvesi Sunumları

Türk Kahvesi Sunumları

Konu kahve sunumu olunca son günlerin gözdesi Türk kahvesi sunumları. Kahve sektörünün ülkemizde ilk gelişmeye başladığı zamanlarda piyasaya giren pek çok yabancı marka ile, en çok tercih edilen içicekler arasında yabancı kahve çeşitleri yer alıyordu. Mocha, latte, americano, espresso, cappuchino ve daha pek çok kahve çeşidi menülerde yerini çoktan aldı.

Yeni bir arayış içinde olan işletme sahipleri ise aslında gözümüzün hep önünde olan türk kahvesini yeniden keşfetti. Kahve dükkanlarının hergün bir yenisinin açıldığı bu günlerde yabancı kahvelerin yerini menülerde türk kahvesi alıyor.Birbirinden farkılı sunum konseptleri ve farklı aroma çeşitleri ile türk kahvesi günden güne zenginleşiyor. Bu yazımızda Cafemarkt’ın müşterilerine özel olarak hazırladığı kahve konsptlerinden bir kaçını sizlere tanıtacağız. Cafemarkt müşteri talepleri doğrultusunda özel sunum setlerine türk kahvesi sunumları seçeneğini de geçtiğimiz günlerde ekledi. Bunlardan en fazla tercih edilenleri silzer ile paylaşıyoruz.

Türk Kahvesi Sunumları

Ahşap Tepsili Sunumlar:

Ahşap hem doğal olması hem de sıcak görüntü vermesi sebebiyle bu günlerde cafelerin en fazla tercih ettiği ürünlerden. Cafemarkt da geri dönüşümü ile doğa dostu olan bu malzemeyi türk kahvesi sunumu için tepsi olarak işleyerek; sizlerin kullanımına sunuyor.

Türk Kahvesi Sunumları

Galvaniz Tepsili Sunumlar:

Galvaniz ürünler hem hafif olmaları hem de uzun süreli kullanım sağlamaları ile Cafemarkt müşterilerinin gönlünü çoktan fethetmiş bir malzeme. Galvaniz ürünlerin tercih edilmesinin bir sebebi de rahatlıkla boyanabilir ve farklı amaçlar için kullanılabilir olması. Cafe konseptiniz değiştiği anda yeni renklere boyayarak tekrar kullanım sağlayabilirsiniz.

Türk Kahvesi Sunumları

Cafemarkt’ın sizler için hazırlamış olduğu konseptlerde kahve yalnız bırakılmıyor. Kahveye yanında su bardağı, lokum ya da çikolata ikramına el verişli mini bir tabak ve birbirinden sevimli rengarenk çiçekler eşlik ediyor. Cafemarkt’ın kahve sunumları için yaptığı konseptler bu kadar değil, hem kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olan türk kahvesi için hem de yavaş yavaş hayatımıza girip yer edinmiş tüm kahveler için farklı konseptlerde sunumlar mevcut.

Siz de cafenize özel bir sunum hazırlamak ya da hazır konseptlerden birisini kullanmak istiyorsanız; Cafemarkt ekibi ile irtibat kurabilir ve Eminönü mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Cafemarkt: www.cafemarkt.com — +90212 514 51 21 — info@cafemarkt.com

Mağaza adresi: Hoca Gıyaseddin Mah. Hacı Kadın Cad. No:39 Eminönü / İstanbul