ahşap şişeli bardak standı
| | | |

Barlar için Ahşap Sunumlar

Barlar için Tasarlanmış Ahşap Sunumlar

Ahşap ürünler gün geçtikçe trendleri takip eden firmalar tarafından daha da tercih edilir duruma geldi. Hem şık hem  kullanışlı hem de konseptleri tamamlayıcı yanı ile her işletme için uygun bir ahşap sunum bulunmakta. Cafe, bar, restoran ve otel her çeşit işletme hatta ev kullanıcısı için bile tasarlanan ahşap sunum ürünleri mevcut.

Cafemarkt ahşap sunum ürünleri için çalışma prensibini bir adım öne taşıdı. Şimdi siz aklınızda olanı cafemarkt deneyimli satış ekibi ile paylaşıyorsunuz; Cafemarkt ise sizin tasarımınızı en iyi şekilde hayata geçiriyor. İstenilen ağaçtan istenilen tonlarda cilalı ya da cilasız olarak ahşabı işliyoruz.

Siz isteyin biz yapalım!

Logonuzu, isminizi, mottonuzu ya da sunumunuza yönelik açıklamayı seçiyorsunuz biz ahşaba işliyoruz. Sizler için ahşabı olabildiğince özel kılıyoruz.

Barlar için Ahşap Şişe Standları

Barlarda ikram edilen içkilerin şişeleri,karafları ya da kanalar için özel olarak tasarlanan, istenilen ağaçtan üretilen Ahşap Şişe Standı ile her zaman trend sunumlar yapın.
Ahşap Sunumlar

Ahşap Şarap Standı

yeni yıl, parti konseptleri ya da kokteyl masaları için uygun ahşap şişe standları ile karışıklık olmadan kolayca masalara hem içkilerinizi hemde bardakları servis yapabilirsiniz. Bu sunum hem çok şık hemde bir seferde bardak, kadeh ve şişe servisinin yapılmasını sağladığından çok ta avantajlı.

Ahşap Sunumlar

Ahşap Tepsili Sunumlar

Rakı, Viski gibi kendine ait mini şişesi ve bardakları olan içkiler için tek kişilik ya da çift kişilik ahşap tepsili, sıcacık görünümlü bir konsept sunum yapabilirsiniz. Arzu ederseniz konseptinize uygun olarak farklı renklerde ya da üzeri yazılı olarak kullanabileceğiniz tepsiler ortamı ısıtmaya yardımcı olacaktır.

Ahşap Sunumlar

Ahşap Shot ve Şişe Standı

Özellikle parti gruplarına servis yaparken hem işinizi kolaylaştıracak hem de çok renkli görüntüler sergileyecek eğlenceli bir sunum istiyorsanız Ahşap Şişeli Shot standı sizin için doğru tercih.Bardakları farklı renkte seçebileceğiniz gibi şefaf seçeceğiniz buz kovasının içerisine fosforlu taşlar ekleyerek çok renkli bir sunum yapabilirsiniz.

Ahşap Sunumlar

Ahşap Şişe Standı

Kişisel olarak şişelerde servis edilen alkollü ya da alkolsüz içkiler için ideal 6’lı ahşap şişe standları ile hem şık hem de karakterli sunumlar yapın.

ahşap şişe standı

Tüm Ahşap sunum ürünleri ya da ahşap logolama ihtiyaçlarınız için bizlerle 0212 514 51 21 no’lu tefeon numaramızdan info@cafemarkt.com mail adresimizden ya da www.cafemarkt.com adresimizdeki online chat destek sistemimizden iletişim kurabilirsiniz.

Similar Posts