Ana Sayfa / Mutfak Ekipmanları ve Malzemeleri / Gastro Boutique Kırılmaz Tabak
Gastro Boutique Kırılmaz Tabak
Gastro Boutique Kırılmaz Tabak

Gastro Boutique Kırılmaz Tabak

Cafemarkt Külsan markasının siz mekan sahipleri için tasarladığı Gastro Boutique ürünleri şimdi Cafemarkt showroomları ve online satış sitesinde satışta. Bu yazımızda size kırılmayan Gastro Boutique tabak çeşitlerinden bahsedeceğiz.

Gastro Boutique Nedir?

Gastronorm kalıplara uygun olarak butik tasarımlar ile imal edilen ürünlere firma Gasatro Boutique adını vermiş. Bu ürünler özel olarak açık büfe ve servis sunumları için tasarlanmış. Büyük ebatlı servis tabakları olarak. Firma koleksiyonunda çok özel tasarımlara farklı renk ve detaylara yer vermiş.

Termoset Malzeme Nedir?

Gastro Boutique ürünler termoset malzemeden üretilmişlerdir. Termoset malzemeden üretilen ürünler tamamen gıdaya uyumludur. İç ve dış kısımları lamine kaplama ile kaplanmıştır. Bu kaplama sayesinde ürünler daha parlak ve şık görünürler. Ayrıca termoset malzemeden üretilen tabaklar kırılmaz ve çizilmezler. Özellikle yüksek kapasitede yiyecek hizmeti veren mutfaklar için tabak kırılması büyük bir problemdir. Termoset malzeme ile kırılma, çizilme sorununa kökünden çözüm getiriyoruz. Bu sayede firmaların tabak ihtiyaçları azalıyor.

Termoset tabaklar lamine kaplaması sayesinde görünümde porselen tabaklardan çok farklı değil. Bu sayede sofralarda da kullanım için oldukça fazla tercih ediliyor. Porselen şıklığını misafirlerinize yaşatırken kırılmayan uzun süreli kullanım sağlayan termoset rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Gastro Boutique Kırılmaz Tabak
Gastro Boutique Kırılmaz Tabak

Külsan kırılmaz tabaklar tamamen AB standartlarına uygun üretilmişlerdir. Termoset ürünler gıdaya uygun ve tamamen sağlıklı ürünlerdir. Melamin ve plastik ürünler gibi değillerdir. Termoset malzeme içerisine konmuş olan gıdanın ısısını daha uzun süre muhafaza etmesine olanak verir. Ayrıca porselen, cam gibi ürünlere oranla çok daha hafif ürünlerdir. Aynı anda daha fazla sayıda tabağı rahatça taşımanızı kolaylaştırır.

Gastro Boutique Termoset Kırılmaz Tabaklar ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.