Ana Sayfa / Ahşap Ürünler / Ahşap Sunum Ürünleri
Ahşap Sunum Ürünleri
Ahşap Sunum Ürünleri

Ahşap Sunum Ürünleri

Ahşap sunum ürünleri son dönemlerin yükselen  trendlerinden. Peki ahşap sunum ürünlerini nerelerde kullanabiliriz? Evler için mi uygundur işletmeler için mi?

Ahşap Sunum Ürünleri Her Yerde

Cafemarkt ahşap sunum ürülerini mutfağınızın bir çok alanında hatta serviste bile kullanabilirsiniz. Cafemarkt kendi üretimi de dahil bir çok markanın sizler için özel olarak tasarladığı ahşap sunum ürünlerini evlerinize, iş yerlerinize, otel ve restoranlara hatta cafelere getiriyor.

Çok çeşitli ürün yelpazesi ile ahşap sunum ürünlerini artık her yerde görmek mükün. Sıcak bir ambiyanstan hoşlaıyorsanız ahşap sunum ürünleri tam size göre. Dayanıklılığı ile birbirleri ile yarışan ağaçlardan üretilen bu ürünler sıcak bir konsept için idealler.

Sofralarda Ahşap Şıklığı

Tabaktan bardağa hatta çatal bıçağa kadar pek çok sofrada kullandığınız ürünün ahşap olanı mevcut. Bardak ve bardak altlığı da dahil sofranızı baştan sona ahşap şıklığı ile donatabilirsiniz.

Açık Büfe Ahşap Sunumlar

Artık açık büfelerde de ahşap sunum ürünlerinin keyfini sürebilirsiniz. Tatlı sunum altlıkları, yükselticiler, sunum tahtaları, büyük boy teşhir tabakları, mini kaseler, ekmek kesme standları gibi pek çok ürün ahşap olarak büfeler için yeniden tasarlandı.

Mutfaklarda Ahşap Şıklığı

Kesme tahtaları, salata kaseleri, limon sıkacağı, peynir dilimleyiciler ve daha bir çok küçük mutfak yardımcısı şimdi suya dayanıklı ağaçlar ile uzun süre kullanım sağlayarak mutfağınıza geliyor.

Ahşap Ürünler Ev Mutfakları İçin Mi Endüstriyel Mutfaklar İçin Mi?

Ahşap ürünleri ev mutfaklarında kullandığınız gibi endüstriyel mutfaklarda da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Özel olarak seçilmiş dayanıklı ağaç çeşitleri endüstriyel mutfaklarda da sorun yaşamadan kullanmanızı sağlar.

Ahşap ürünler kullanılırken ve temizlenirken nelere dikkat edilmeli?

Ahşap ürünleri öncelikle dayanıklı olması için kullanmaya başlamada yağ içerisinde bekletmelisiniz. Yağ ile şişen ahşap ürünler su sızdırması yapmaz. Temizlerken sudan daha az etkilenerek daha uzun bir kullanım ömrüne sahip olur. Ahşap ürünleri yemek sunumu için kullanıyorsanız ve bıçak ile kesilen bir ürün servis ediliyorsa; üzerine kağıt koyarak servis etmek daha uzun bir kullanım sağlaya yardımcı olur. Ürün çizilmeden uzun süre kullanılır. Ahşap ürünler makinede yıkamaya uygun değildir. Bu sebeple nemli bir bez ile silinerek temizlenmelidir.

Ahşap Sunum Ürünleri
Ahşap Sunum Ürünleri

Ahşap ürünler ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.