Termos
Termos

Termoslar

Sıcak ve soğuk havalarda termoslar en büyük yardımcılarımız. İster kişisel bir amaca hizmet etsin, ister kurumsal firmalarda kullanılsın termoslar her zaman en büyük ihtiyaçlardan.

Emsa Termoslar

Emsa markasının tasarladığı birbirinden şık ve kullanışlı termos çeşitleri şimdi Cafemarkt da satışta. Renk renk ve farklı formlara sahip termoslara göz atmadan termos alışverişi yapmayın.

İster Sıcak İster Soğuk

Emsa termoslar ile ister sıcak ister soğuğa meydan okuyun. Emsan termos çeşitleri hava sıcak ise soğuk, hava soğuk ise sıcaktan yana olan tercihlerimizi, istediğimiz anda istediğimiz yere taşımamıza olanak veriyor.

Üstelik şık bir dış tasarım ile hayatınız renklenecek. Emsa temos çeşitlerinden herkes kendi zevkine uygun bir ürün kolaylıkla bulabilir. Çok çeşitli ürün yelpazesi sade sevenler için metal görünülü ya da tek renk termoslar hazırlamışken; desenli sevenler için yüzlerce farklı desene sahip termos tasarlamış.

Emsa sadece içecek için değil yiyecek için de ideal termoslar geliştirmiş. Bu sayede istediğiniz yere yemeğinizi taşıyabiliyorsunuz. 0,20 litreden 1,20 litreye kadar yemek taşıma olanağı sağlayan renkli bir ürün yelpazesi var.

Mataralar

Okula giderken, spor yaparken ya da arabanızda kısacası su içmeye ihtiyaç duyduğunuz her an da yanınızda su bulundurmanızı sağlayacak eğlenceli bir çok desene sahip mataralar ile hayatınız kolaylaşacak.

 

Termoslar
Termoslar

Emsa termos çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.