Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Delonghi Icona Kahve Makinesi
Delonghi Icona Kahve Makinesi
Delonghi Icona Kahve Makinesi

Delonghi Icona Kahve Makinesi

Rengini alevden alan kırmızısı ile Delonghi Icona kahve makinesi sadece sınırları zorlayan bir tasarımın ürünü değil; aynı zamanda eşsiz fonksiyonları ile tüm kahve severleri mutlu edebilecek bir başarı harikası.

Neden Delonghi Icona Kahve Makinesi?

Delonghi Icona kahve makinesini diğerlerinden ayıran pek çok yönü var. Ancak ECO311.R çok yönlü bir makine. Sadece şık görünümü değil maharetleri de oldukça fazla. Delonghi bu yapıtı ile aynı makine içinde birden fazla makine deneyimini aynı anda sizlere sunuyor. Icona hem çekirdek kahve ile hem de pod kahveler ile çalışabiliyor.

Icona 15 barlık bir basınç ile size mükemmel kahvenin garantisini veriyor. Patentli Cappuccino sistemine sahip. Espresso, Caffè Latte, Cappuccino ve diğer kahve çeşitleri yapabiliyor.

Icona kahve makinası her zaman kahve yapmasını sağlayan ‘kendi kendini hazırlayan sistem’ adını alan bir sisteme sahip. Kahvenizi hiç beklemeden alabiliyorsunuz. Buhar ve espresso için iki farklı termostata sahip. Eşsiz krema filtresi ile ister pod kahve kullanın ister çekilmiş çekirdek kahve makine size en uygun kremayı sağlıyor. Cappuccino sistemi havayı, buharı ve sütü harmanlayarak ideal kremayı sizlere sunar. Anında iki bardak kahvenizi hazırlayabilir. Eğer Delonghi Icona kahve makinasını eviniz için düşünüyorsanız bir daha eviniz dışında kahve deneyimi yaşamak istemeyeceksiniz.

1,4 litrelik su tankı ile ev kullanıcısı için fazlasıyla yeterlidir. İsterseniz cafe, restoran ya da bar gibi işletmelerde de rahatlıkla serviste kullanabilirsiniz. Ikona çıkarılabilir su tankına sahiptir. Bu sayede makinenizi kolaylıkla temizleyebilir ya da kullanmadan önce su doldurabilirsiniz.

Uzun Süren Sıcaklık

Delonghi Icona kahve makinesinin pratik bardak ısıtıcısı ile kahvenizi daha uzun süre ideal sıcaklıkta yudumlayabilirsiniz.

Icona sadece kahve keyfinizi değil aynı zamanda bütçenizi de düşünür. 9 dakika kullanım dışı kaldığında otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Size rakiplerinden daha düşük enerji tüketimi imkanı sunar.

Delonghi Icona Kahve Makinası
Delonghi Icona Kahve Makinası

Delonghi Kahve Makineleri ve Icona Kahve Makinası ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.