Ana Sayfa / Ürün Tanıtım ve İnceleme / Peugeot Değirmen Çeşitleri
Peugeot değirmen
Peugeot değirmen

Peugeot Değirmen Çeşitleri

Peugeot değirmen dünyadaki en iyi değirmenlerden birisi olması ile ünlü. Peki Peugeot değirmenli bu kadar özel ve iddialı yapan ne? Neden Peugeot değirmeni tercih etmelisiniz?

Neden Peugeot Değirmen?

Peugeot yüzyıllarda öncesinden günümüze kadar gelmiş başarılı bir marka. Kendisini yaptığı değirmenler ile çoktan kanıtlamış. Bu sayede ünü sadece bir ülke ile sınırlı kalmamış ve tüm dünyaya yayılmış.

İlk değirmeni 1892 yılında tasarlayan Peugeot markasının ürün yelpazesinde bir çok farklı özelliğe ve bir çok farklı tasarıma sahip olan tuz değirmenleri, biber değirmenleri ve kahve değirmenleri var.

Peugeot değirmenlerin ömür boyu garanti sunan bir mekanizması var. Otomatik öğütücülere rakip niteliğinde bir öğütme potansiyeline sahip. İstediğiniz incelikte biber ve tuz öğütümü yapabilmeyi sağlayan kademeli öğütücüsü vardır. Dünyaca ünlü şeflerin mutfaklarında Peugeot değirmen tercih etmesinin sebeplerinden birisi de budur.

Taze çekilmiş bir biberin yerini yemeklerde hiçbirşey tutamaz. Peugeot değirmenler ile taze çekilmiş biberin tadına varırsınız. Gurmeler ve şef aşçılar sunum yaparken Peugeot değirmen çeşitlerini tercih eder.

Peugeot tuz ve biber değirmenleri paslanmaz çelik mekanizmaları ile uzun yıllar mutfağınıza hizmet eder. Biber değirmenleri çift dişli spiral bir mekanizmaya sahiptirler. Bu  dişler öğütülmemiş bibere rehberlik ederek tüm biberlerin istenilen boyutta öğütülmesini sağlar. Tuz değirmenleri paslanmaz çelik ve tuza duyarlı olmayan mekanizması ile yıllarca aşınmadan size hizmet eder. Yemek için ideal büyüklükte tuz öğütümü sağlar.

İdeal tuz çekimine 4mm ve altında çekim yapan tuz öğütücüleri ile ulaşabilirsiniz. İdeal biber çekimine ise 6mm ve altında öğütme kapasitesine sahip biber öğütücüsü ile ulaşabilirsiniz. İdeal tuz için mutlaka öğütülmemiş olarak kaya tuzu, deniz tuzu ya da himalaya tuzu kullanmalısınız. ideal biber çekimi için beyaz, kara, kırmızı ya da yeşil olan mutlaka kurutulmuş biberleri tercih etmelisiniz.

Peugeot Değirmen
Peugeot Değirmen

Peugeot değirmenler endüstriyel mutfaklardan sonra ev mutfaklarına da girdi. Şık ve renkli modelleri ile her mutfağın temasına uygun bir modeli mevcut. Akrilik ve ahşap modellerin yanı sıra paslanmaz çelik modelleri de mevcut.

Yoğun mutfaklar için elle kullanılan modellerin yanı sıra şarjlı modelleri de var. Bu ürünler ile yorulmadan da biber öğütmeniz mümkün.

Peugeot değirmen çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.