Profesyonel blender
| |

Profesyonel Blender Alma Rehberi

Profesyonel blender çeşitleri bar, otel, cafe ve restoran gibi endüstriyel mutfaklarda kullanılan blender çeşitleridir. Bu tip blenderlar endüstriyel kullanım için üretildiğinden ev tipi blenderlardan biraz farklıdırlar. Bu blenderlara profesyonel blender, bar blender, endüstriyel blender ya da sanayi tipi blenderda denmektedir.

Neden Profesyonel Blender Tercih Edilmeli?

Profesyonel blender çeşitleri ev tipi blenderlardan çok daha güçlü bir motora sahiptirler. Evlerde ihtiyaç olmayan güce ve özelliklere sahiptirler. Uzun süreli ve yoğun kullanım için özel olarak geliştirilmişlerdir. Bu sebeple çoğunlukla ev tipi blender çeşitlerine göre çok daha ağır ve geniş ebatlara sahiptirler. Genellikle paslanmaz çelik motorları vardır. Hazneleri cam ya da daha sağlam olması için çelikten imal edilebilir.

Profesyonel Blender Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Öncelikle bar blender alırken aldığınız ürünün markasının güvenilir olduğundan emin olmalısınız. Uzun süre kullanılacak bir ürün için bu çok önemlidir. Özellikle elektronik ürünlerde. Herhangi bir kontak durumunda yangın vakasına sebep olabilir.
  • Aldığınız ürünün garantili olduğundan emin olun. Genellikle yeni alınan ürünlerde herhangi bir sorun yaşanmaz ancak yinede ürünün garantili olmasının faydası vardır.
  • Aldığınız yerin güvenilir olduğundan emin olun. Satış sonrası hizmet ve destek için yada ürün tesliminde sorun yaşamamak açısından iyi olur. Ayrıca ayıplı ürün çıkması durumunda hemne değişim sağlanır. Böylece hem üzülmez hem de vakit kaybetmezsiniz.
  • Alacağınız ürünün sizin taleplerinizi karşılayacak bir ürün olduğundan emin olmalısınız. Yüksek kapasitede bir işletme için alıyorsanız çiftli modelleri tercih edebilirsiniz ya da büyük hazneli olanları. Eğer müşteri alanı içerisinde kullanılacaksa ürün o zaman da sessiz çalışan modelleri tercih edebilirsiniz.
  • Endüstriyel blender seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir hususta ürünün çalışma prensibidir. Ürünün içerisine koyulan ürünleri homojen olarak karıştıracak ideal teknolojilere sahip olduğundan emin olmalısınız.

En Çok Tercih Edilen Markalar Nelerdir?

Dünyaca ünlü ve yerli ençok tercih edilen endüstriyel blender markaları: Hamilton Beach, Santos, Vitamix, Kitchenaid, Remta, GT, By Kitchen markalarıdır.

Profesyonel blender
Profesyonel Blender

Bar blender çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts