Ana Sayfa / Pastane Ekipmanları / Original Kaiser Kek ve Pasta Kalıpları
Kaiser kek ve pasta kalıbı
Kaiser kek ve pasta kalıbı

Original Kaiser Kek ve Pasta Kalıpları

Kek pasta hem dışarı hem de evde oldukça fazla tüketilen tatlı çeşitleri arasında. İster dışarıda yapılsın, ister evde keki yapan usta kekin doğru bir kalıpta olup iyi pişmesini, doğru bir kalıp sayesinde iyi şekil almasını arzu eder.

Original Kaiser Kek ve Pasta Kalıpları

Original Kaiser 90 yılı aşkın bir süredir kek ve pasta kalıpları üretimi yapmaktadır. Geçen zaman içerisinde gelişen teknolojiyi ve edindikleri tecrübeleri ürünlerine yansıtmayı tercih ettiler. Ürettikleri kalıpların dünyanın en iyi kek kalıpları arasında olmasını sağladılar.

Original Kaiser kek kalıpları KAIRAMIC® olarak üretilir. Yani yapışmayan özel bir seramik madde ile kaplanırlar. KAIRAMIC® Kaiser tarafından geliştirilmiş bir teknoloji olduğundan başka markalardan farklıdırlar. Original Kaiser ürünlerine KAIRAMIC® ile imzasını ekliyor.

Kelepçeli Kalıplar İle Herşey Çok Daha Kolay

Kaiser farklı formda ve farklı ebatlarda ürettiği kek ve pasta kalıplarının dışında kelepçeli model kek kalıpları da üretmektedir. Kelepçe ile hayatınız kolaylaşıyor. Kek pişirirken kullandığınızda keki kolayca şeklini bozmadan, dağıtadan kalıptan çıkarmanızı sağlıyor. Ancak asıl yumuşak bir baza sahip ürünler için gerçekten büyük kolaylık oluyor. Tiramisu, cheesecake ve benzeri tatlıları istediğiniz kalıba koyabilir, şekil aldığında şeklini  bozma korkusu olmadan kalıptan çıkarabilirsiniz. Kelepçe sihir etkisiyle muhteşem görünümlü ürünler yapmanıza yardım ediyor.

Kaiser kek ve pasta kalıbı
Kaiser kek ve pasta kalıbı

Original Kaiser kek ve pasta kalıbı çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.