Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Her Çeşit Mutfak Ekipmanları için Doğru Adres
Cafemarkt markalar

Her Çeşit Mutfak Ekipmanları için Doğru Adres

Her çeşit mutfak ekipmanları ve endüstriyel mutfak ekipmanları için doru adres Cafemarkt.

Artık cafe, restoran, otel, büfe her ne için mutfak ekipmanları ihtiyacınız olursa olsun tek adresten ulaşmanız hatta seçip size gelmesini beklemeniz mümkün. Cafemarkt ‘a giriş yapıp almak istediğiniz ürünleri seçmeniz yeterli.

Üstelik kurumsal yada bireysel üyelik seçerek çok özel fiyatlardan da yararlanabilirsiniz. Mutfak tezgahlarından fırınlara, porselenden cam ürünlere kadar büyük küçük elektronik ya da manuel olarak kullanılabilen pek çok ürüne yelpazesinde yer veren Cafemarkt dünyaca ünlü bir çok markaya da ev sahipliği yapıyor. Hamilton Beach, Kitchenaid, Guy Degrenne, WMF, Daub, Simag, Rubbermaid, Nuova Simonelli, Jumbo, Öztiryakiler, Paşabahçe ve daha birçok yerli ve yabancı markayı  sizlere tek tıkla getiriyor.

Cafemarkt toptan veya perakende alım seçenekleri sunarken; Nakit, kredi kartı ve taksitle ödeme seçenekleri sunarak alıcının yanında olduğunu da birkez daha kanıtlıyor. Cafemarkt ürünlerine doğrudan www.cafemarkt.com’dan ulaşabileceğiniz gibi Cafemarkt Facebook sayfasından ulaşabilir hatta oradan alışveriş yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Keyifli alışverişler.

blankblankblank