Ana Sayfa / Açık Büfe Ekipmanları / Waffle Makinesi ile Waffle Yapmak Artık Çok Kolay!
blank

Waffle Makinesi ile Waffle Yapmak Artık Çok Kolay!

Biraz çikolata biraz meyve ve lezzetli büyük bir wafflea kim hayır diyebilir ki? Güzel bir waffle yapmak için ideal bir tarif ve kaliteli bir waffle makinesi sizin için yeterli olacaktır. Kolay pişen ve her damak zevkine uygun hale getirilebilen waffle çeşitleri işletmeleriniz için de kazançlı bir seçimdir.

Waffle aslen tatlı olarak anılsa da aslında bir hamur çeşididir. Şeker ekleyerek ve çeşitli şekillerde pişirerek zenginleştirilebilir. Waffle dükkanlarının ya da waffle satan işletmelerin tercih edebileceği onlarca marka ve model bulunmaktadır.

Waffle makinesi tercih ederken, büyüklüğüne, şekline ve çalışma şekline dikkat etmeniz gerekir. Servis edeceğiniz waffle tabağının ilgi çekmesi için güzel renklerle bezenmesi oldukça önemlidir. Çiçek şekilli, kalp şekilli, çubuk şekilli gibi birçok çeşidi misafirlerinize sunabilirsiniz.

blank

Lezzetli ve Şık Tatlılar

Her öğünde tüketebileceğiniz waffle işletmelerin önemli bir parçasıdır. Renkli meyve, draje çikolata stantlarında satılan ürünlerin albenisi oldukça yüksektir. Kokusuyla ve görüntüsüyle kendine çeken waffle çeşitleri halka açık kafeterlayarda ya da otellerde de sunulmaya uygundur.

Waffle makineleri ergonomiktir. Bu sayede kafenizin ya da evinizin herhangi bir yerinde hızlı ve kolay bir şekilde üretim yapabilirsiniz. Sıcak servis edilmesi de waffle için bir tercih sebebidir. Makineden çıkmış sıcacık lezzetli bir waffle misafirlerinizi mutlu ederek işletmenize destek olacaktır.

Ev tipi waffle makineleri de bulunmaktadır fakat ticari olanlar daha verimlidir. Yoğun kullanıma uygun döküm yüzeyleri sayesinde hızlı pişirme yaparlar. Hangi tür ve şekilde makine tercih ederseniz edin hepsinin çalışma şekli aynıdır. Hazırladığınız karışımı uygun miktarda döküm yüzeye döktükten sonra tek yapmanız gereken doğru zamanda almaktır.

waffle makinesi

Waffle Makinesi Özellikleri

Tek seferde 1 ya da 2 waffle üretebilirsiniz. 2’li waffle makineleri hacim olarak daha büyük ve ağırdır fakat yoğun işletmeler için birebirdir. Ticari makineler özellik ve dayanıklılık açısından ekstra dayanıklı üretilir. Bu sayede satın aldığınız makineyi uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Waffle ne kadar zamanda pişer gibi sorular da sıkça sorulur. Herhangi bir aksilik yaşamamanız ve ürünlerinizin ideal bir şekilde pişmesi için zaman ayarlı makineler üretilmiştir. Seri üretim için uygun makineleri dilediğiniz zamana ayarlayabilir, ürününüz pişince size haber vermesini sağlayabilirsiniz.

Bir diğer waffle çeşidi olan Bubble Waffle ile ilgili yazımızı okumak için tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/bubble-waffle-makinesi/

 

Waffle Makinesi Satın Al!