Ankarsrum Mutfak Şefinin Yaptıklarına İnanamayacaksınız!

Stand mikserlerin mutfak şefi olarak adlandırılmasının en büyük sebeplerinden biri çok işlevli olmasıdır. Aktif olarak çalışan ev ya da işletme mutfaklarında birçok işlem yapılır. Yoğurma, çırpma, karıştırma gibi işlemlerin hepsi kol gücü ister. Ankarsrum mutfak şefi, kendinizi yorabileceğiniz tüm hareketleri mutfaklardan kaldırmayı amaçlayarak  mükemmele yakın bir ürün bir performans gösterir.

Çalışma prensibi, tasarımı ve kullanım şekliyle muadillerinden ayrılan stand mikser sayesinde, dakikalar içerisinde en zor işlemleri yapabilirsiniz.

ankarsrum mutfak şefi

Ankarsrum Mutfak Şefi Farkları

Ürünün en büyük farkı karıştırma prensibidir. Diğer stand mikserlerde olduğu gibi sadece aparat ile karıştırma değil gövde ile de karıştırma yapar. Alüminyum döküm gövdesi işlemler esnasında kendi etrafında dönerek karıştırmaya başka bir boyut katar. Bu yoğun karıştırmanın kullanıcılara verdiği en iyi haber sert hamurların da yapılabilecek olmasıdır.

Çoğu stand mikser sert hamur karıştırmaktan başarılı değildir. Dolayısıyla kullanıcılar bir noktada makarna hamuru gibi sert hamurları elde yoğurmak durumunda kalır. Ankarsrum mutfak şefi sayesinde karışımı miksere koyduktan sonra sadece 1 tuşa basmanız yeterli. 5 kilogram hamura kadar hacme sahip makine sayesinde mükemmel ekmek, makarna ve birçok çeşit hamura dakikalar içerisinde ulaşabileceksiniz.

ankarsrum mutfak şefi

Kademeli hız kontrolü ve zamanlayıcı da stand mikserin kullanımını kolaylaştırmaktadır. Ankarsrum kalitesi ve güvenilirliğini artırmak için makinenin garanti süresini 7 yıla kadar çıkarmıştır.

Eşşsiz Aparatlar Eşsiz Tarifler

Ankarsrum mutfak şefini aldığınız yanında 8 adet değişik aparat gelmektedir. Diğer stand mikserlere ek olarak gelen aparatlardan biri sıyırıcı ya da kazıyıcı olarak bilinen aparattır. Hamur yoğurma işlemleri sırasında hamurun kenarlara yapışmaması için spatula yardımıyla  manuel düzeltme yapmamız gerekir. Bu aparat sayesinde yapışan hamurlar kendiliğinden ve yoğurma sırasında kazınmaktadır. Bu sayede hamurunuz işlemdeyken gönül rahatlığıyla diğer işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

ankarsrum mutfak şefi

Ankarsrum mutfak şefini diğerlerinden ayıran bir diğer özellik ise aparatlarının hem üst hem de yan kısımdan takılabilmesi. Makine dikken işlem yapabileceğiniz gibi yan haldeyken de işlem yapabilirsiniz. Makarna kesme, et kıyma, baharak dövme ya da sebze dilimleme yapılmasını sağlayan yan durma hali stand mikseri çok daha üst bir boyuta taşımaktadır.

Ankarsrum tek bir ekipman alarak kocaman bir mutfak şefine sahip olmanızı sağlar. Renk seçenekleri ve kaliteli tasarımı sayesinde mutfaklarınızın her köşesine rahatlıkla konabilir.

Bu muhteşem ekipman hakkında detaylı bilgi almak için ya da online satış için cafemarkt.com’u ziyaret edin. Güvenli alışveriş ve uygun fiyatlar internet sitemizde!

Diğer endüstriyel mutfak ekipmanları ile ilgili bilgi almak ve hamur açma makinelerini incelemek için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/hamur-acma-makinesi/

Ankarsrum Mutfak Şefi Satın Al!

Similar Posts