Ana Sayfa / Genel / Macap Kahve Değirmenleri ile Mükemmel Performans

Macap Kahve Değirmenleri ile Mükemmel Performans

Macap kahve değirmenlerini neden tercih etmeliyiz?

Kahve çoğu insanın hayatının önemli bir parçasıdır. Günün her saatinde tüketilen ve bardağa dökülene kadar birçok işlemden geçen bu muhteşem ürünün ideal olması için 5 önemli etken bulunmaktadır.

1- İyi su
2- İyi kahve
3- İyi değirmen
4- Barista
5- Kahve makinesi

İdeal bir su ve kaliteli bir çekirdeğe sahipseniz sıra size uygun bir kahve değirmeni satın almakta! Macap kahve değirmenleri evlerden en büyük işletmelere kadar hitap edebilen ürünlerdir. İtalya’nın en büyük firmalarından olan Macap’ın en küçük ve en büyük hacimli kahve değirmenlerini karşılaştırarak sizlere anlattığımız video sayesinde size en uygun modele kolayca karar verebilirsiniz.

blank
Tescilli Macap Kahve Değirmenleri

En büyük zincir kahve dükkanlarında kullanılan Macap modelleri yıllardır güvenilirliğini kanıtlamıştır. Macap’ın en küçük modellerinden olan M2D modeli hem ergonomik yapısı hem de renk seçenekleriyle dikkati çeker.

Günlük 50-60 kahveye kadar kapasitesi olan değirmen küçük işletmeler ve evler için uygundur. Gövdesi tamamen metalden üretilmiştir. Bu sayede herhangi bir titreme olmaz ve çarkların kayması engellenir.

Macap MD2’yi büyük işletmeler de filtre kahve öğütmek için tercih etmektedir. Orta kısmında çevirme tuşu sayesinde kalınlık incelik ayarını en ideal şekilde ayarlayabilirsiniz. Yoğun işletmeler sürekli ayar değişikliği yapmamak için bu küçük ve şık değirmeni satın alarak yan ürün olarak da kullanabilmektedir. Macap kahve değirmenlerinin bir diğer önemli özelliği ise süre ayarıdır.

Taban kısmındaki çark sayesinde kaç saniye boyunca kahve öğütebileceğinizi ayarlayabilirsiniz. Sonsuz ayar olarak geçen ve siz müdahale edene kadar öğüten ayarda ise 1 dakika süreyle öğütme yapabilirsiniz.

Süre ayarının sabit olması her seferinde aynı dozun kaşığa dökülmesini sağlar ve misafirlerinize sunduğunuz kahve lezzetini daima korur.

Macap Kahve Değirmenleri

Macap Xtreme ile Harikalar Yaratın

Elinizde çok iyi bir kahveniz olsa bile kullandığınız değirmen o kahveyi içilmez hale getirebilir. Macap Extreme çok yoğun işletmelerde kullanılması için üretilmiş bir yol arkadaşıdır. 75 mm bıçak çapı ile sektördeki tüm değirmenlerin bir tık önüne çıkmaktadır.

Motor gücü ve titanyum bıçaklarıyla zorlanma ya da kötü ürün verme şansı yoktur. Ağır gövdesi ve mikrometrik öğütme ayarı sayesinde doğru incelikte kahveyi almanız işten bile olmayacak. Macap kahve değirmenleri tüm bu özelliklerin yanında kullanımı da oldukça kolay ürünlerdir. Xtreme modelinin ekranından kahvenizin kaç shut olacağına kolaylıkla karar verebilirsiniz.

Bu ekran ayrıca gün içerisinde hep kahve öğütüldüğün günün raporuyla ilgili detayları da göstermektedir. 45 derece akışa sahip değirmen, iç kısımda mümkün olduğunca az tortu barındırır. Bir sonraki kahvenin tazeliği ve lezzeti içerisindeki tortulara da bağlıdır. Ne kadar az tortu kalırsa kahvenin bayatlama olasılığı o kadar düşer.

Hızlı öğütüm yapan ve bu sayede işletmelerinize fark katacak Macap kahve değirmenleri hakkında detaylı bilgi alabilmek videomuzu izleyebilirsiniz.

Kahve barı açmak isteyenler için oluşturduğumuz kahve barı listesi için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/kahve-bari-acmak-icin-gerekli-malzemeler/

Maca Kahve Değirmeni Satın Al!