| | |

Kahve Barı Açmak için Gerekli Malzemeler

Kahve son yıllarda hem evlerimizde hem de işletmelerde yerini sağlamlaştırmıştır. Kahve çekirdeğinin ağaçtan bardağınıza gelene kadar uzun bir yolculuğu bulunur. Bu yolculuğu merak eden kahve severler, hikayenin takipçisi olarak damak zevklerine uygun kahveyi bulma yolunda birçok araştırma yapar. Kahve barı ve işletmeler kahve çeşitlerini  araştırarak menülerini çeşitlendirmekte, şık sunumlar için orijinal fikirler aramaktadır.

Kahve dükkanlarının yanında birçok işletmede kahve barı bulunur. Kahve dükkanı açmak istiyorum diye araştırmaya başlayan kahve severler, uzun soluklu bir araştırmanın sonucunda ideal kahveyi kolaylıkla sunabilir. Kahve dükkanı ya da harici bir kahve barı için gereken belli ekipmanlar mevcuttur. Ekipman araştırmaları esnasında akıllara gelen ilk soru; ‘’Kahve dükkanı açmak için ne kadar para lazım?’’ oldukça merak edilen bir sorudur. Öncelikle ekipmanları belirlenmelidir. Tüm ihtiyaçlar belirlendikten sonra size en uygun olan marka ve modele karar vermek önemlidir.

Cafemarkt’ın sizler için hazırladığı özel paket sayesinde başlangıç için ihtiyacınız olan tüm ürünlere sahip olabilirsiniz. Cafe açmak isteyenlere tavsiyeler veren profesyoneller tarafından oluşturulan mini paket kahvenin öğütülmesinden içimine kadar ihtiyacınız olan tüm ekipmanları barındırır.

Kahve Barı Mini Paket İçeriği

Kahve Değirmeni

Kahvenin çekirdekten gelen yolculuğunda en büyük yardımcısı kahve değirmenidir. Kahve çekirdeğinizi pişirmek istediğiniz kahve türüne göre öğütmeniz önemlidir.

Geleneksel 2 Gruplu Kahve Makinesi

Geleneksel kahve makineleri manuel kahve yapımı için uygundur. 2 gruplu kahve makinesi ile aynı anda 2 adet kahve üretebilirsiniz. Kaşıklarını makineye takarak kahvenin demlenmesini sağlayabilir, sonrasında afiyetle içebilirsiniz. Geleneksel makineler hem evlerinizde hem de işletmelerinizde kullanabileceğiniz makinelerdir.

Kahve Posa Çekmecesi

Geleneksel kahve makinelerinde demlenen kahvenin posası pişirme sonrasında kullanılmaz hale gelir. Kahve posa çekmecesi sayesinde kalan posayı biriktirebilir, sonrasında beraberce çöpe atabilirsiniz.

Filtre Kahve Makinesi

İşletmelerde ve evlerde en çok kullanılan kahve ekipmanları filtre kahve makineleridir. Öğütülmüş kahveyi kolayca demleyen ve bünyesindeki cam pota aktaran filtre kahve makinesi aynı zamanda sıcaklığını muhafaza etmesini de sağlar. Taze ve sıcak kahveye ulaşmanızı kolaylaştırır.

Bar Blender

Özellikle soğuk kahve ve frappe yapımında kullanılan bar blender modelleri işletmelerin işini oldukça kolaylaştırmaktadır. Gücü ve çalışma prensibi sayesinde yoğun çalışma koşullarına uyum sağlayan bar blenderlar bir kahve barının vazgeçilmezleri arasındadır. Menünüzü zenginleştirecek bir ekipmandır. Birçok işlevi mevcuttur. Doğru ve verimli kullanım ile lezzetli ve beğenilen ürünler üretebilir, misafirlerinize sunabilirsiniz.

Bulaşık Makineleri

Kahve dükkanlarının en çok kullanılan ürünü şüphesiz ki bulaşık makineleridir. Yoğun işletmelerde bulaşık sıkıntısı yaşamamak için mekanınıza ve yoğunluğunuza uygun bir bulaşık makinesi tercih etmelisiniz. Programlarını ve hacimlerini inceledikten sonra işletmeniz için en yararlı bulaşık makinesine karar verebilirsiniz. Karar verme aşamasında herhangi bir sorunuz olursa tüm iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.

Tamper

Geleneksel kahve makinelerinde öğütülen kahvenin pişirilmeden önce sıkıştırılması gerekir. Kahvenizi taze bir şekilde kaşığınıza öğüttükten sonra tamper yardımıyla kolaylıkla sıkıştırabilirsiniz. İyi preslenmiş bir kahve daha lezzetli ve ideal olacaktır. Kolay temizlenebilen şık tamper modelleri mevcuttur.

Tamper Standı

Tamperinizi kullandıktan sonra koyabileceğiniz tamper standı da vazgeçilmez ürünler arasındadır. Barınıza veya mutfağınıza şıklık katacak tamper stantlarına internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. En çok tercih edilen malzeme olan kauçuk tamper stantlarında da oldukça tercih edilmektedir. Siyah ve şık görünümü sayesinde tamperinizi temizledikten sonra standınızın üzerine koyabilirsiniz.

Süt Potu Pitcher

Kahvenin sade halinin yanında sütlü hali de lezzetlidir. Sütün kreması kahveye lezzet katan bir başka etmendir. Geleneksel kahve makinelerinde sütü buharla ısıtabilirsiniz. Buhar çubuğunu güvenle kullanabilmeniz için süt potları dereye girer. Paslanmaz çelikten üretilmiş pitcher modelleri aynı zamanda latte artın da vazgeçilmezlerindedir. Ucundaki şekil vermeye uygun formu sayesinde kahvelerinize dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Servis edeceğiniz sütün hacmine göre üretilmiş çeşitli boyutlarda süt potu mevcuttur. İhtiyaca uygun pitcher modelleri için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kahve dükkanı açmak kaça mal olur sorularını yanıtlayabilmek, kaliteli ekipmanlara sahip olabilmek ve detaylı bilgi için kurumsal müşteri temsilcilerimize (0850) 811 12 23 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Kahve Ekipmanları İncele

Similar Posts