Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / Latte Art Kahve Yazıcısı ile Şık İçecekler
blank

Latte Art Kahve Yazıcısı ile Şık İçecekler

Her geçen gün gelişen yiyecek ve içecek sektörü teknolojiyle de bir arada çalışmaktadır. Yeni teknolojiler sayesinde işletme sahipleri misafirlerine çok daha şık sunumlar yapabilir. Bu yönde ilerleyen sektör her geçen gün bir yenilikle karşımıza çıkar. Özellikle içecek çeşitlerini kişiye özel olarak tasarlayabilmek, mekanlar arasında bir yarış haline gelmiştir. Gelişmiş latte art kahve yazıcısı sayesinde kahve, kokteyl vb içeceklerde şık sunumlar yapmanız mümkün hale gelmiştir. Wifi aracılığıyla telefona bağlanabilen makineler kısa sürede misafirlerinizi şaşırtmanıza olanak sağlar. Son teknolojiye ayak uyduran latte art yazıcısı renkli ya da renksiz resimleri kolaylıkla içeceğinize baskı yapar. Çalışma prensibi baskı ile paralel ilerleyen yazıcılar çok farklı tasarımlar yaratabilir. Kullanımı kolaydır ve ilgi çekicidir. Kişiye özel tasarımlar her sektörde olduğu gibi mutfak sektöründe de oldukça popüler olmuştur.

Latte art tasarımlarında el ile yapılan sanatın bir adım önünde yer alan kahve yazıcıları, hızlı bir şekilde yaygınlaşmaktadır. Yazısı ile kablosuz bağlantı kurarak, kolayca dilediğiniz resmi paylaşabilir, baskı yapabilirsiniz.

blank

Latte Art Kahve Yazıcısı ile Kişiye Özel İçecekler

Günümüzde özellikle kişiye özel yapılan tasarımlar her sektöre yayılmıştır. Baskı malzemesi olarak yenilebilir renkli gıda boyası kullanılan latte art kahve yazıcısı, insan sağlığına zararlı olmayacak şekilde tasarlanmıştır. Tam renkli ya da kahverengi kartuşla üretim yapılabilir. Süsleme işlemi için cep telefonunuz, wifi bağlantınız ve yazıcınız olması yeterlidir. Bu kadar az ekipmanla tasarım harikaları ortaya çıkarmak hem işletmelerin hem de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Yazıcıya sahip olduktan sonra uzun süre hizmet vermesi için düzenli temizliğini ve bakımını yapmanız gerekmektedir. Makine ile farklı boyutlarda bardaklar üzerinde çalışabilirsiniz. Baskı yapmak istediğiniz görsele uygun olacak boyutu seçmeniz dilediğiniz boyuta ulaşabilmeniz için yeterlidir. Seçtiğiniz resmi kahve yazıcısına gönderdikten sonra basımı yalnızca 10 saniye sürer. Şık tasarımıyla işletmelerinizde yerini alacak latte art yazıcısı yoğun çalışma temposuna uygundur. 10 saniyelik periyodlarla misafirlerinize kaliteli bir hizmet verebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve alışveriş için cafemarkt.com’u ziyaret edebilir, avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. 

Latte Art Kahve Yazıcısı Satın Al